Gryderet søges

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.832 visninger
13 svar
0 synes godt om
5. januar 2012

GitteC78

Hej

Nogen der har en god gryderet med svine eller oksekød, som man vil dele med?

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. januar 2012

GitteC78

den forsvandt lidt for hurtigt

Anmeld

5. januar 2012

Karin1982

Jeg laver tit den der hedder broget mørbrad gryde

Svinekød i tern
Peberfrugter
Bacon
Fløde
Hakkede tomater

Det hele svitses i en gryde med lidt paprika efter smag, fløde hældes i og du kan evt spæde op med mælk eller vand. Jeg smager efter og putter evt lidt soya i (den fra netto, xinfu tror jeg den hedder)
Og så skal det ellers bare simre. Serveres med ris til


Mvh Karin

Anmeld

5. januar 2012

GitteC78

Karin1982 skriver:

Jeg laver tit den der hedder broget mørbrad gryde

Svinekød i tern
Peberfrugter
Bacon
Fløde
Hakkede tomater

Det hele svitses i en gryde med lidt paprika efter smag, fløde hældes i og du kan evt spæde op med mælk eller vand. Jeg smager efter og putter evt lidt soya i (den fra netto, xinfu tror jeg den hedder)
Og så skal det ellers bare simre. Serveres med ris til


Mvh Karin



Mums det lyder også lækkert....

Jeg skal holde fødselsdag for familien på lørdag og synes det skal være noget andet end rugbrød med pålæg, synes vi har fået noget af det i julen

Anmeld

5. januar 2012

Holbæktrunten

Køb 800-1000 g oksebov, skær i tern.

6 store fed Hvidløg 

2 alm løg

ca 4 dl rødvin

2 spsk paprika

2 x hk flåede tomater

lidt smør at stege i

timian

salt og peber

Brun kødternene. svits herefter løgene, kom kød, tomater, hvidløg, rødvin osv i og lad simre 1,5-2 timer til kødet er mørt.

Serveres med kartoffelmos eller ris

Anmeld

5. januar 2012

B&J

had med bøf stroganoff eller små oksekød stykker eller svinekøds stykker sammen med en masse forskellige grøntsager og evt et lækkert flutes til

Anmeld

5. januar 2012

GitteC78

Holbæktrunten skriver:

Køb 800-1000 g oksebov, skær i tern.

6 store fed Hvidløg 

2 alm løg

ca 4 dl rødvin

2 spsk paprika

2 x hk flåede tomater

lidt smør at stege i

timian

salt og peber

Brun kødternene. svits herefter løgene, kom kød, tomater, hvidløg, rødvin osv i og lad simre 1,5-2 timer til kødet er mørt.

Serveres med kartoffelmos eller ris



Det lyder også lækkert  tak

Anmeld

5. januar 2012

Frk.S

Hvad med vikingegryde - det smager rigtig godt, og kan laves dagen i forvejen (det bliver faktisk endnu bedre af det)

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=9619 

Det kan piftes lidt ekstra op med fx coctailpølser, peberfrugt og lign. hvis man har lyst. Og så evt. en lækker salat til.

Det lyder måske lidt kedeligt, men det smager MUMS.

Anmeld

5. januar 2012

GitteC78

Frk.S skriver:

Hvad med vikingegryde - det smager rigtig godt, og kan laves dagen i forvejen (det bliver faktisk endnu bedre af det)

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=9619 

Det kan piftes lidt ekstra op med fx coctailpølser, peberfrugt og lign. hvis man har lyst. Og så evt. en lækker salat til.

Det lyder måske lidt kedeligt, men det smager MUMS.



Det lyder også lækkert...  mums... tak

Anmeld

5. januar 2012

GitteC78

B&J skriver:

had med bøf stroganoff eller små oksekød stykker eller svinekøds stykker sammen med en masse forskellige grøntsager og evt et lækkert flutes til



Har du en opskrift på det?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.