*Sofie* skriver:
Alt hva der kan kyles i ovnen 
Så passer det sig selv, og man har tid til krudtuglen.
Laver ofte kartofler, rodfrugter og kylling i ovnen....på forskellige måder seføli
Det er så dejlig nemt!
Enig. Er også en stor fan af ovnen.
Ellers synes jeg det kan være en hjælp at tænke lidt i halvfærdige løsninger, så alt ikke skal laves fra bunden når man har travlt (færdige frikadeller/kødboller, grønt fra frost o.lign.). Jeg vil hellere have mad der er lavet fra bunden, men realiteten er desværre bare tit sådan at det nemmere ender med pizza hvis alternativet er at stå og skrælle et halvt kilo kartofler før vi får noget at spise.
Wok er nemt og hurtigt (især med færdigsnittet grønt)
I går fik vi skinke med spinat - supernemt og godt
Pasta med kødsauce er jo altid nemt og saucen kan laves i en stor portion og fryses til nem mad en anden dag
Grøntsagssupper (tager ikke ret lang tid, når grøntsagerne først er snittet)
Anmeld