Hvordan laver man dyreryg?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.576 visninger
3 svar
0 synes godt om
28. december 2011

Nolle

Go'daw de damer og muligevis herre ..

Nu er det sådan at min kærestes kollega har skut en rådyr og vi har fået ryggen, og ddet har vi tænkt os at lave til nytår. MEEEN, vi ved sku ikke hvordan det bliver lavet, og hvordan det er godt osv. 

Så det stor spørgsmål er at er der nogen der ved det? - opskrifter, osv .. 

Det kunne være dejliget hvis der var nogen der ude (: 

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. december 2011

An&Jo

schonert skriver:

Go'daw de damer og muligevis herre ..

Nu er det sådan at min kærestes kollega har skut en rådyr og vi har fået ryggen, og ddet har vi tænkt os at lave til nytår. MEEEN, vi ved sku ikke hvordan det bliver lavet, og hvordan det er godt osv. 

Så det stor spørgsmål er at er der nogen der ved det? - opskrifter, osv .. 

Det kunne være dejliget hvis der var nogen der ude (: 

 



der ligger helt sikkert nogle rigtig gode opskrifter på nettet et sted..

men har ikke selv lavet det før, men nu er tråden da oppet, så andre forhåbentlig kan hjælpe..

Anmeld

28. december 2011

Nolle

Det er bare det enste jeg ikke kan finde ud a, det er at google opskrifter.. Så jeg håbede lige at der var nogen der viste hvordan det blev lavet. 

 

Men må da håbe der er nogen der skriver

Anmeld

28. december 2011

Savannah

Her er en fremgangsmåde Det eneste jeg ville gøre anderledes er, at jeg IKKE vil putte salt på før den er brunet/kødet er lukket.

http://www.vildmedmad.dk/dyreryg-432/#

 

Mvh

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.