Hjælp til dessert - erstatning for rom??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6.766 visninger
10 svar
0 synes godt om
27. december 2011

Sommersko

Jeg skal lave denne dessert til nytår http://www.dr.dk/DR1/price-og-blomsterberg/Opskrifter/fennikelblinis-indbagt-pigvar-rubinstein-kage.htm

MEN MEN MEN jeg kan ikke lide rom, så hvad skal jeg erstatte med?? Tænkte jeg evt kunne putte ekstra vanille i, men fromagen kommer vel til at mangle den ½ dl væske som rommen udgør, så hvad putter jeg i istedet?????

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. december 2011

Isabella_mor

hvad med rom essens??

Anmeld

27. december 2011

Mor-til-asta-09

A.S. skriver:

Jeg skal lave denne dessert til nytår http://www.dr.dk/DR1/price-og-blomsterberg/Opskrifter/fennikelblinis-indbagt-pigvar-rubinstein-kage.htm

MEN MEN MEN jeg kan ikke lide rom, så hvad skal jeg erstatte med?? Tænkte jeg evt kunne putte ekstra vanille i, men fromagen kommer vel til at mangle den ½ dl væske som rommen udgør, så hvad putter jeg i istedet?????



Det er rubensteinerkagen du skal lave ikke???

Der kan man stort set ikke smage rommen. Normalt kan jeg heller ikke lide rom, men romfromage kan jeg godt spise.. Du skal tænke på det er ½ dl der skal i, det er faktisk kun det der kommer i en drink...

Anmeld

27. december 2011

Muffin_girl

A.S. skriver:

Jeg skal lave denne dessert til nytår http://www.dr.dk/DR1/price-og-blomsterberg/Opskrifter/fennikelblinis-indbagt-pigvar-rubinstein-kage.htm

MEN MEN MEN jeg kan ikke lide rom, så hvad skal jeg erstatte med?? Tænkte jeg evt kunne putte ekstra vanille i, men fromagen kommer vel til at mangle den ½ dl væske som rommen udgør, så hvad putter jeg i istedet?????



Du kan evt lave appelsin fromage, med appelsin saft ? Eller hindbær saft. Hvor du koger hindbær og blender helt fint.. Så det bliver sådan tykt.. Elller tilsætte grand marnier? Eller Bailey ? 

 

Eller bare lave en anden fromage opskrift... 

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/retter-3.php?id=550

 

Fx denne her  http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=3936

Anmeld

27. december 2011

Sommersko

Mor-til-asta-09 skriver:



Det er rubensteinerkagen du skal lave ikke???

Der kan man stort set ikke smage rommen. Normalt kan jeg heller ikke lide rom, men romfromage kan jeg godt spise.. Du skal tænke på det er ½ dl der skal i, det er faktisk kun det der kommer i en drink...



ja præcis.

er det rigtigt? hm, måske man bare skal prøve - det er jo nytår, og manden elsker rom...

Anmeld

27. december 2011

Sommersko





Du kan evt lave appelsin fromage, med appelsin saft ? Eller hindbær saft. Hvor du koger hindbær og blender helt fint.. Så det bliver sådan tykt.. Elller tilsætte grand marnier? Eller Bailey ? 

 

Eller bare lave en anden fromage opskrift... 

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/retter-3.php?id=550

 

Fx denne her  http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=3936



en god ide med hindbærfromage - går også godt til chokolade. Ih det er da lidt svært. men måske jeg bare prøver at kaste mig ud i rommen, en skrev smagen ikke var så voldsomt...

Anmeld

27. december 2011

Sommersko

isabellamor skriver:

hvad med rom essens??



rom essens?? hm, men smager det ikke stadig af rom??

Anmeld

27. december 2011

Mor-til-asta-09

A.S. skriver:



ja præcis.

er det rigtigt? hm, måske man bare skal prøve - det er jo nytår, og manden elsker rom...



Hvis jeg var dig, så ville jeg lave som i opskriften.. Rubensteinerkage er ikke rubensteinerkage uden rom  

Anmeld

27. december 2011

Muffin_girl

A.S. skriver:



en god ide med hindbærfromage - går også godt til chokolade. Ih det er da lidt svært. men måske jeg bare prøver at kaste mig ud i rommen, en skrev smagen ikke var så voldsomt...



Ja du må prøve dig frem Men altså jeg bryder mig heller ikke om rom.. Men rom essens er et godt alternativ, så er du også fri for at købe en hel flaske rom 

Anmeld

27. december 2011

Sommersko

Mor-til-asta-09 skriver:



Hvis jeg var dig, så ville jeg lave som i opskriften.. Rubensteinerkage er ikke rubensteinerkage uden rom  



hehe, nå det synes du ikke,?!?! tror jeg kaster mig ud i det. dropper dog at lave de der "glas-fjer-ting" blomsterberg har gang i, men i stedet lave noget pynt med noget smeltet flormelis, jeg engang så...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.