kotteletter i fad HJÆLP!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.844 visninger
12 svar
0 synes godt om
17. december 2011

MorTil4<3

jeg håber en kan hjælpe mig her

jeg har prøvet at lave kottelletter i fad flere gange, MEN det bliver aldrig ens!?

så får jeg lavet det super lækkert med en masse sovs! som jeg syntes der skal være til
og så næste gang bliver den vandet og kan slet ikk få sovs ud af der

bliver hys over det hehe .

er der en derude der har en opskrift der altid sidder lige i skabet
og som har masser af lækkert sovs smilll

på forhånd tak

ps: jeg har taget 6 stk kotteletter op, hvis det sku hjælpe noget hehe

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. december 2011

camillakrath

MilleMus1988 skriver:

jeg håber en kan hjælpe mig her

jeg har prøvet at lave kottelletter i fad flere gange, MEN det bliver aldrig ens!?

så får jeg lavet det super lækkert med en masse sovs! som jeg syntes der skal være til
og så næste gang bliver den vandet og kan slet ikk få sovs ud af der

bliver hys over det hehe .

er der en derude der har en opskrift der altid sidder lige i skabet
og som har masser af lækkert sovs smilll

på forhånd tak

ps: jeg har taget 6 stk kotteletter op, hvis det sku hjælpe noget hehe



Hvad bruger du til at lave din sovs?

Anmeld

17. december 2011

Frk. Himmelblå

MilleMus1988 skriver:

jeg håber en kan hjælpe mig her

jeg har prøvet at lave kottelletter i fad flere gange, MEN det bliver aldrig ens!?

så får jeg lavet det super lækkert med en masse sovs! som jeg syntes der skal være til
og så næste gang bliver den vandet og kan slet ikk få sovs ud af der

bliver hys over det hehe .

er der en derude der har en opskrift der altid sidder lige i skabet
og som har masser af lækkert sovs smilll

på forhånd tak

ps: jeg har taget 6 stk kotteletter op, hvis det sku hjælpe noget hehe



En bund af hakkede løg. Koteletter ovenpå. Krydr dem med salt, peber, paprika og en smuldret (grøntsags) boullionterning. Hæld en dåse hakkede tomater over. Smid en håndfuld perleløg i. (JO!!) Og 1/4 - 1/2 liter fløde. I ovnen 45 min ved 200 g. Rør lidt rundt. Server med ris.

MUMS. HVER GANG!

Anmeld

17. december 2011

MorTil4<3

camillakrath skriver:



Hvad bruger du til at lave din sovs?



jeg plejer at smide 2 dåser hakket tomater i og så bliver der self noget vand i det, men plejer at kan justere det med noget maisena majsstivelse . .
men sidst gik det helt galt og fik slet ikk det resultat jeg gik efter

Anmeld

17. december 2011

MorTil4<3

Frk. Himmelblå skriver:



En bund af hakkede løg. Koteletter ovenpå. Krydr dem med salt, peber, paprika og en smuldret (grøntsags) boullionterning. Hæld en dåse hakkede tomater over. Smid en håndfuld perleløg i. (JO!!) Og 1/4 - 1/2 liter fløde. I ovnen 45 min ved 200 g. Rør lidt rundt. Server med ris.

MUMS. HVER GANG!



lyder meget godt men perleløgnene er jeg ikk spicelt fan af hehe

Anmeld

17. december 2011

camillakrath

MilleMus1988 skriver:



jeg plejer at smide 2 dåser hakket tomater i og så bliver der self noget vand i det, men plejer at kan justere det med noget maisena majsstivelse . .
men sidst gik det helt galt og fik slet ikk det resultat jeg gik efter



Synes du skal prøve at bruge madlavningsfløde. Ca. 1/2 liter (alt efter hvor meget tomat du putter i) da kødet suger lidt. Sammen med champignoner, løg. MUMS!

Anmeld

17. december 2011

Isabeau

Jeg plejer bare og brune koteletterne, komme dem i et fad med fløde over sig, champignon og lige i den de er færdige, hælder jeg cocktailpølser i. 

Server med ris

Anmeld

17. december 2011

Steph_Laurits

Plejer at brune koteletterne på panden, krydret med salt og peber.

Derefter steger jeg løg oh champignoner på panden.

Kom koteletterne i et fad, hæld løg og champignoner over.

Tag en stor creme fraiche (½ liter) og en halv liter fløde og bland det sammen i en skål hvor du også tilsætter en dåse hakkede tomater. Drys en smule salt og peber i blandingen og hæld det over koteletter, løg og champignoner i fadet.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca- 1½-2 timer (fløde/creme fraiche blandingen skal ikke være flydende, men derimod lidt fast), det er ikke flydende som sovs, men det fungerer PERFEKT som sovs alligevel.

ELSKER DET og det MÆTTER MEGET!!

 

Serveres med blomkåls- eller broccoli blanding og ris

Anmeld

17. december 2011

Toshiba

MilleMus1988 skriver:

jeg håber en kan hjælpe mig her

jeg har prøvet at lave kottelletter i fad flere gange, MEN det bliver aldrig ens!?

så får jeg lavet det super lækkert med en masse sovs! som jeg syntes der skal være til
og så næste gang bliver den vandet og kan slet ikk få sovs ud af der

bliver hys over det hehe .

er der en derude der har en opskrift der altid sidder lige i skabet
og som har masser af lækkert sovs smilll

på forhånd tak

ps: jeg har taget 6 stk kotteletter op, hvis det sku hjælpe noget hehe



hvis du laver alt som hvis du skulle en sammkogt ret feks. i en gryde så kan du smage til- og derefter putte det i fadet med koteletterne - det gør jeg altid.... HADER hvis maden ikke spiller 100%

Anmeld

17. december 2011

Miss T

Evt tilsæt cremefine eller mornay, det vil give en dejlig blødhed til sovsen og så sovsejævner. Det bliver ret lækkert, især med mornay synes jeg. Du kan også tilsætte nogle svampe. Ikke for meget vand.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.