et fif til frikadellerne

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

769 visninger
7 svar
0 synes godt om
14. december 2011

gonefishing

ja altså jeg elsker at lave mad! og har et rigtig god fif.

tag 2 hvide toast, tag kanterne af, læg dem i en skål og hæld mælk (gerne sødmælk) over til det er dækket. lad dem suge.

efter de har suget, tag dem op, kram mælken ud af dem (de smatter) og rør det i farsen.

Dette kan man også gøre med bøffer. (italiens hakkebøf med svampesovs laves på denne måde)

Det gør dem mere luftige og saftige

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. december 2011

MoarHvidovre

Profilbillede for MoarHvidovre
Elsker mine unger; Lina og Luka :0)
Flodkilling skriver:

ja altså jeg elsker at lave mad! og har et rigtig god fif.

tag 2 hvide toast, tag kanterne af, læg dem i en skål og hæld mælk (gerne sødmælk) over til det er dækket. lad dem suge.

efter de har suget, tag dem op, kram mælken ud af dem (de smatter) og rør det i farsen.

Dette kan man også gøre med bøffer. (italiens hakkebøf med svampesovs laves på denne måde)

Det gør dem mere luftige og saftige



Det må helt klart prøves - tak for tip

 

Anmeld

14. december 2011

Savannah

Super tip  Sådan gør jeg også, jeg bruger dog vand.. Det virker ligeså fint

Mvh

Anmeld

14. december 2011

Miss Juul

 Det skal prøves

Anmeld

29. februar 2012

Mor til Majbørn

Flodkilling skriver:

ja altså jeg elsker at lave mad! og har et rigtig god fif.

tag 2 hvide toast, tag kanterne af, læg dem i en skål og hæld mælk (gerne sødmælk) over til det er dækket. lad dem suge.

efter de har suget, tag dem op, kram mælken ud af dem (de smatter) og rør det i farsen.

Dette kan man også gøre med bøffer. (italiens hakkebøf med svampesovs laves på denne måde)

Det gør dem mere luftige og saftige



Aaarh - andre der har gode raad til billig madlavning??

Jeg putter havregryn/gulerodder/broccoli (kun en af delene) i frikadellerne - saa bliver der flere af dem og man faar sneget noget sundt mad ind i kodet...

Og saa bager jeg pirogger af madrester.... totalt gode som sandwicher!

Anmeld

29. februar 2012

gonefishing

Frøken Førstegangsmor :D skriver:



Aaarh - andre der har gode raad til billig madlavning??

Jeg putter havregryn/gulerodder/broccoli (kun en af delene) i frikadellerne - saa bliver der flere af dem og man faar sneget noget sundt mad ind i kodet...

Og saa bager jeg pirogger af madrester.... totalt gode som sandwicher!



et lille revent æble i frikadellerne kan også anbefales

Anmeld

29. februar 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79

Her kommer vi også altid løg, revet gullerøder og havregryn i farsen, så rækker det nemt til 2 dage, + til theas madpakke!! Vh stine

Anmeld

29. februar 2012

Maja_4000

StineW79 skriver:

Her kommer vi også altid løg, revet gullerøder og havregryn i farsen, så rækker det nemt til 2 dage, + til theas madpakke!! Vh stine



 Det samme her

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.