risengrød opskrift

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.957 visninger
7 svar
0 synes godt om
7. december 2011

liwsmor

jeres bedste opskrift på risengrød?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. december 2011

Toshiba

liwsmor skriver:

jeres bedste opskrift på risengrød?



gør bare som der står på posen  det smager fiiint

Anmeld

7. december 2011

liwsmor

Toshiba skriver:



gør bare som der står på posen  det smager fiiint



okay, jeg syntes mangler smag som regel

Anmeld

7. december 2011

AndreasMor84

liwsmor skriver:



okay, jeg syntes mangler smag som regel



Problemet er ofte at man glemmer salt.. eller putter for lidt i og så skal man altså bruge sødmælk til risengrød

Anmeld

7. december 2011

birthee

1,5 liter mælk

2 dl grødris

1 tsk salt

mælken varmes op, uden at koge... derefter kommes grødrisene i, og det bringes i kog ved svag varme hvor der røres jævnligt... skal koge ca. 45-50 minutter... salt kommer jeg altid i til sidst, så synes jeg det koger nemmere

Anmeld

7. december 2011

JacobsMoar

AndreasMor2011 skriver:



Problemet er ofte at man glemmer salt.. eller putter for lidt i og så skal man altså bruge sødmælk til risengrød



Skal salten så i før eller efter man har kogt det op ?

Jeg koger risengrøden op, pakker den ind i dyner, og koger den op et par timer efter..

Hvornår vil du putte salten i ? Og hvor meget ?

Anmeld

7. december 2011

AndreasMor84

KarinaB. skriver:



Skal salten så i før eller efter man har kogt det op ?

Jeg koger risengrøden op, pakker den ind i dyner, og koger den op et par timer efter..

Hvornår vil du putte salten i ? Og hvor meget ?



Jeg pakker det også ind i dynen når det har kogt en 3-4 min. Jeg ptter salt i når jeg koger det op igen inden servering.. bruger ca ½ tsk salt .. smørret giver lige det sidste salte pift synes jeg

Anmeld

7. december 2011

JacobsMoar

AndreasMor2011 skriver:



Jeg pakker det også ind i dynen når det har kogt en 3-4 min. Jeg ptter salt i når jeg koger det op igen inden servering.. bruger ca ½ tsk salt .. smørret giver lige det sidste salte pift synes jeg



Det må jeg huske næste gang  Tak !!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.