Flødekartofler...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

28. november 2011

HeidiØ

Kartofler i skiver, milda madlavningsfløde + letmælk, løg, salt og peber.. MMMMH!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. november 2011

samantha1986

birthee skriver:

Hvordan laver I flødekartofler??

tern eller skiver?

fløde, mælk eller blandet?

løg/hvidløg/krydderier???

Knus



Vi skærer kartoflerne i skiver, og putter også lidt løg ved. De skal helst være i tern. Og så ellers fløde på.

Kender også nogen der putter morney sovs over men det er ikke lige mig. Og i ovnen har vi sølv papir over sådan at overfladen ikke bliver hård.

Anmeld

28. november 2011

K&S



Hvordan laver I flødekartofler??

tern eller skiver?

fløde, mælk eller blandet?

løg/hvidløg/krydderier???

Knus



Jeg synes jo, manden laver de mest fantastiske flødekartofler, så du får da lige hans opskrift

* Kartofler i skiver (friske)

* ½ fløde + ½ Mornay Sauce (mængden er afhængig af hvor mange kartofler)

* Løg (i ringe)

* Salt & peber

* Fintrevet peberrod (det giver en rigtig god smag uden at smage af peberrod)

Og Anton på 15 måneder eeeeeelsker dem, han gider næsten ikke spise andet, når vi får flødekartofler

Anmeld

28. november 2011

chael

birthee skriver:

Hvordan laver I flødekartofler??

tern eller skiver?

fløde, mælk eller blandet?

løg/hvidløg/krydderier???

Knus



Lidt forskelligt. Tern da ungerne var mindre. Og det er også nemmere at røre rundt, så det ikke brænder på toppen.

Laver det med mornay og piskefløde. Og ikke være nærrig med det, der skal være godt med flødesovs

Nogengange kommer jeg porrer i, men det er sjældent et hit hos ungerne. Men for at pifte det op, når vi evt har gæster.

*Camilla

Anmeld

28. november 2011

twinny

kartofler i skiver (ikke det frosne, ad ad..), løg, fløde, salt, peber bøfmozzarella til sidst...

Anmeld

28. november 2011

Silas&Mille

1 kg kartoffelskiver og en brik (500ml) karolines Mornaysauce.

Det smager fantastisk

Anmeld

28. november 2011

musse1

jeg laver kartofler i skiver fra rigtig kartofler, med fløde og noget mælk

paprika, salt peber noglegange løg og nogle gange hvidløg

Anmeld

28. november 2011

Mira0911

Kartofler i skiver, Mornay sovs og fløde... 

Anmeld

28. november 2011

jv30

Kartofler i skiver (dybfrosne, men forstegte), hakket løg, 1 brik mornay sauce, 1/2 liter fløde (piskefløde), salt, peber og paprika.

Hele herligheden i ovnen ved 200 grader i ca 1 til 1 1/2 time - MUMS

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.