Leverpostej!! - Din allerypperligste af slagsen :-)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

925 visninger
2 svar
0 synes godt om
20. november 2011

Zafir

Jeg står og får ½ gris og1/4 kalv her indenfor de næste uger. Derudover overtager jeg leveren fra 2x½ gris mere end min egen.Så jeg har tænkt mig at lave MOTHERFUCKER meget leverpostej til fryseren i foliebakker...

MEN - Hvad er det goooode trick til den PERFEKTE leverpostej???

1/3 lever
1/3 spæk
1/3 andet: det der opbagningssnask (mangler seriøst den perfekte opskrift) + løg + ansjoser + bacon

Kørt igennem kødhakkeren 2-3 gange, så den bliver dejlig cremet...

Men altså, opbagningssnasket - af den gode slags, what to do!!

Help me plz

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. november 2011

Frk-Lotusblomst

Zafir skriver:

Jeg står og får ½ gris og1/4 kalv her indenfor de næste uger. Derudover overtager jeg leveren fra 2x½ gris mere end min egen.Så jeg har tænkt mig at lave MOTHERFUCKER meget leverpostej til fryseren i foliebakker...

MEN - Hvad er det goooode trick til den PERFEKTE leverpostej???

1/3 lever
1/3 spæk
1/3 andet: det der opbagningssnask (mangler seriøst den perfekte opskrift) + løg + ansjoser + bacon

Kørt igennem kødhakkeren 2-3 gange, så den bliver dejlig cremet...

Men altså, opbagningssnasket - af den gode slags, what to do!!

Help me plz



Mmm , hjemmelavet leverpostej..
Jeg kan ringe min mutter op. Hun er uddannet slagter og laver mange leverpostejer. Mmmm. Og ejg ELLLLSKER DEM.
Så kan da lige høre hende om hun har en idé...

Anmeld

20. november 2011

Zafir

Frk-Lotusblomst skriver:



Mmm , hjemmelavet leverpostej..
Jeg kan ringe min mutter op. Hun er uddannet slagter og laver mange leverpostejer. Mmmm. Og ejg ELLLLSKER DEM.
Så kan da lige høre hende om hun har en idé...



Uhhh la laaaa

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.