Jeg skal lave en hel kylling idag .. Har kun prøvet det én gang før , og det var ikke særlig vellykket 
Så hvordan ville I gøre det ? Og hvor lang tid skal den cirka have ? Den vejer 1600 gram 
Jeg elsker personligt kylling på dåse, da kyllingen sjælden bliver tør på denne måde..
Tilberedning:
Tænd ovnen på 180º C varmluft/ 200º C alm. ovn.
Vask kyllingen, og husk at se efter indmad. Hvis der er indmad inden i kyllingen, fjernes det. Kom salt ind i kyllingen, og gnid kyllingen med groft salt.
Kom en øldåse halvfuld med øl op i kyllingen, således at kyllingen står på dåsen. Øllet kan evt. tilblandes krydderier såsom oregano, timian, rosmarin, hvidløg o.l.
Steg kyllingen i ca. 75 minutter afhængig af størrelse (måske lidt længere, da det er en stor kylling du har. Brug evt. stegetermometer).
Fjern øldåsen, og klip kyllingen i passende stykker.
Serveres gerne med ovnkartofler (med samme krydderier som kyllingen) og en lækker salat (:
Anmeld