agnieszka skriver:
hvordan laver du svensk pølseret?
Det er ikke på opskrift, bruger bare hovedet

Men den lyder på:
2 glas kartofler(dem man bruger til brunkartofler)
1 pk røde pølser
1 stor/2 små ds tomatpure
1-2 løg
Mælk(det er til hvor meget sovs du vil have, så det på gefyl du skal hælde det i)
Salt
Peber
Først skærer du kartofler og pølser i små stykker, derefter svitser du lige pølserne i en gryde med lidt olie i, når du synes de har den farve du vil have de skal ha, hælder du kartofler op til dem. Derefter løgene, tomatpuren og mælken(hellere for lidt end for meget mælk til og starte med, du kan jo altid hælde mere i). Derefter smages til med salt og peber. Og så lader du det eller stå indtil kartoflerne er klar, og selvfølgelig røre i det engang imellem, da det let kan brænde på.
Hvis det ikke har nok tomat smag, kan du altid komme lidt ketchup i også.
Anmeld