Tyk blank glasur til småkager

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.864 visninger
5 svar
0 synes godt om
6. november 2011

Monica

Hej alle i kage kyndige kvinder.

Jeg har besluttet at vi holder en bage-småkage-hygge dag med vores venner  + unger 1. weekend i dec. Vil lave en kæmpe portion peberkage dej (Camilla Plum) så kan ungerne selv rulle ud,stikke ud og pynte med forskelligt glasur. Men, hvordan laver man en tyk blank glasur? Ikke bare flormelis og vand...

Gode ideer modtages med kyshånd :-)

Glæææder mig til jul

Monica

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. november 2011

eirene

Monica skriver:

Hej alle i kage kyndige kvinder.

Jeg har besluttet at vi holder en bage-småkage-hygge dag med vores venner  + unger 1. weekend i dec. Vil lave en kæmpe portion peberkage dej (Camilla Plum) så kan ungerne selv rulle ud,stikke ud og pynte med forskelligt glasur. Men, hvordan laver man en tyk blank glasur? Ikke bare flormelis og vand...

Gode ideer modtages med kyshånd :-)

Glæææder mig til jul

Monica



Brug æggehvide i stedet for vand...

Anmeld

9. november 2011

Monica

Det lyder nemt. Tak

Anmeld

13. november 2011

muzen

ja også pisk æggehviderne luftige først også kom florremelis i og pisk det let

Anmeld

13. november 2011

Monica

muzen skriver:

ja også pisk æggehviderne luftige først også kom florremelis i og pisk det let



Blandingsforhold?

Monica

Anmeld

13. november 2011

muzen

Monica skriver:



Blandingsforhold?

Monica



her er et link

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.