Gode boller opskrifter

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.316 visninger
8 svar
0 synes godt om
28. oktober 2011

annec

Min mor har fødselsdag i morgen, og har lovet at bage boller.. Men mig og bagning er ikke altid lige gode venner.. De bliver altid lidt tøre i det.

SÅ vil høre om i har nogle gode opskrifter på boller? Har tænkt mig at lave 2-3 forskellige slags

Håber på hjælp

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. oktober 2011

Maja_4000

Bruger aldrig opskrift :b 

Men jeg synes at jeg efterhånden har fundet nogle ting som gør at de ikke bliver tørre .. 

Brug yoghurt , a38 , creme fraise eller hvad du lige har , i stedet for mælk / vand

Riv squash / gulerødder / æble eller mos en banan i dejen 

Kom æg i 

.. Hmm , det var lige hvad jeg kunne komme i tanke om

Anmeld

28. oktober 2011

FogL

Maja_4000 skriver:

Bruger aldrig opskrift :b 

Men jeg synes at jeg efterhånden har fundet nogle ting som gør at de ikke bliver tørre .. 

Brug yoghurt , a38 , creme fraise eller hvad du lige har , i stedet for mælk / vand

Riv squash / gulerødder / æble eller mos en banan i dejen 

Kom æg i 

.. Hmm , det var lige hvad jeg kunne komme i tanke om



Og brug olie i stedet for smør  

Anmeld

28. oktober 2011

annec

Maja_4000 skriver:

Bruger aldrig opskrift :b 

Men jeg synes at jeg efterhånden har fundet nogle ting som gør at de ikke bliver tørre .. 

Brug yoghurt , a38 , creme fraise eller hvad du lige har , i stedet for mælk / vand

Riv squash / gulerødder / æble eller mos en banan i dejen 

Kom æg i 

.. Hmm , det var lige hvad jeg kunne komme i tanke om



Ja okay Tak

Anmeld

28. oktober 2011

annec

ciepige skriver:



Og brug olie i stedet for smør  



Vidste ikke engang der skulle smør i

Anmeld

28. oktober 2011

FogL

annec skriver:



Vidste ikke engang der skulle smør i



Det skal der i nogle opskrifter - men hvis du finder én, hvor der står der skal smør i, så brug olie i stedet  

Anmeld

28. oktober 2011

birthee

50 g gær

3 dl mælk (lunes)

500-600 gram mel

1 tsk. sukker

1 tsk. salt

50 gram margarine (smeltet/flydende)

Gæren udrøres i den lune mælk, mel og resterende puttes i og røres sammen.

Formes til boller (12 stk.), og stilles på en bageplade med bagepapir. Pladen stilles midt i den kolde ovn, der tændes på 220 grader (200 grader varmluft) og bages ca. 20 minutter.

Denne opskrift kan varieres i det uendelige

Jeg bruger korn-bage-blandinger fra urtekram, har puttet revet gulerod/solsikkekerner i, revet æble og kanel og så skifter jeg stort set altid 150 gram af melet ud med sigtemel... Hvis jeg bager dem uden kerner, putter jeg som regel grahamsmel i

De smager godt, er nemme at lave og er hurtigt færdige

God fornøjelse!!

Knus

 

Anmeld

28. oktober 2011

annec

birthee skriver:

50 g gær

3 dl mælk (lunes)

500-600 gram mel

1 tsk. sukker

1 tsk. salt

50 gram margarine (smeltet/flydende)

Gæren udrøres i den lune mælk, mel og resterende puttes i og røres sammen.

Formes til boller (12 stk.), og stilles på en bageplade med bagepapir. Pladen stilles midt i den kolde ovn, der tændes på 220 grader (200 grader varmluft) og bages ca. 20 minutter.

Denne opskrift kan varieres i det uendelige

Jeg bruger korn-bage-blandinger fra urtekram, har puttet revet gulerod/solsikkekerner i, revet æble og kanel og så skifter jeg stort set altid 150 gram af melet ud med sigtemel... Hvis jeg bager dem uden kerner, putter jeg som regel grahamsmel i

De smager godt, er nemme at lave og er hurtigt færdige

God fornøjelse!!

Knus

 



Mange tak

Hvad er sigtemel?

Anmeld

28. oktober 2011

birthee

annec skriver:



Mange tak

Hvad er sigtemel?



Sigtemel er en blanding af hvede og rugkerner der er malet, men uden skal-dele...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.