æææææhm, når jeg trykker på linket, bliver jeg som det første advaret imod diverse malware, og bedt om at sikre mig jeg er på den ægte facebook side og bla bla bla....
Så loader den, en slikkepind med et barberblad inden i sig dukker op, man trykker på den, og så kommer der en ALEN lang liste over ting man giver tilladelse til,....
Så jeg fandt aldrig ud af hvad det egentlig var, kan du fortælle mig det?
Anmeld