Holdbarhed på konfekt/glasur

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.533 visninger
0 svar
0 synes godt om
27. oktober 2011

Pikku Myy

Jeg står og skal lave noget pebermyntekonfekt, men er lidt i tvivl om hvor længe de vil kunne holde sig. De består primært af rå æggehvider og flormelis, og da det vel egentlig mere eller mindre er det samme som glasur, tænkte jeg at der måske var nogen af jer kagekyndige, der vidste hvordan det forholder sig med holdbarheden.

Bliver æggehviderne konserveret af al sukkeret eller er det stadig "mindst holdbar til" på æggehviderne der gælder? 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.