Du kan også smørre op med psc. Den bliver stenhård når den kommer på køl (pga palminen) Derfor er det vigtigt at være grundig med opsmøringen for det er svært at rette på efterfølgende. Dog kan man jævne lidt ud ved at opvarme en parletkniv i rigtig varmt vand og glatte ud med den.
Palmin smørcreme. (PSC)
Denne smørcreme er en drøm at arbejde med. Hvis man luner den en lille smule i mikroovnen når man skal bruge den, er den mere flydende og rigtig nem at trække og glatte ud over kagen.
Den kan smages til med ALT MULIGT. prøv evt. med :
hyldeblomstsaft, appelsinsaft, peanutbutter, smeltet chokolade,
flødeost, kokosmel og kakao, o.s.v.
Den er skøn at smøre kager op med og bliver ret stiv, så pensl kagen med lidt vand inden der kommes fondant på.
Rækker til : 1 – 2 kager 3-4 kager
75 g smør stuetemp.(lurpak, ej kærgården). 225 g smør
75 g palmin stuetemp. 225 g palmin
300 g flormelis 900 g flormelis
2 tsk. vaniljeessens 3 tsk.vaniljeessens
2-4 spsk. mælk 5-6 spsk. mælk
Kan sagtens fryses ned.
Vanilje extrat (klar hvis cremen skal være så hvid som muligt)
5-6 spsk. koldt mælk (man kan godt bruge vand, men så vil den violette farve blive blå)
Bland smør og palmin grundigt gerne i en 10 min (brug røremaskinen)
Kom vanilien i og så flormelis lidt ad gangen, det skal blandes godt med smørret, kom så væsken i lidt ad gangen, ønskes en tyndere konsistens kommes der lidt mere i end de 6 spsk.
Anmeld