Mira0911 skriver:
Synes bare vi får det samme og det samme hele tiden herhjemme... Frikadunser, boller i karry og karbonader, forloren hare...
Nogle der har nogen foreslag til hvad man kan lave ud af hakket svinekød, noget anderledes, men stadig let at lave og ikke for længe... 
Man kan jo variere frikadellerne/kødbollerne, således at du en aften laver græske frikadeller med oliven, feta, hvidløg og persille, tilbehøret kunne være græske kartofler i ovnen med oliven olie og timian/rosmarin og havsalt, samt en god salat til...
Man kan også lave italienske kødboller, selvom jeg normalt ville bruge oksekød, så tror jeg det går fint med svinefars.. Du putter rasp, frisk basillikum, hvidløg og evt lidt frisk mozzerella ned til den sædvanelige fars, altså løg,æg, vand/mælk. Steger dem på panden i oliven olie/smør og når de er halvt færdige kommer du flået tomater samt lidt finthakket friske tomater ved.. således kan du opbygge en tomatsovs..tilsæt gerne løg, mere hvidløg, krydderurter som fx basilikum, oregano og gerne en sjat vin, samt lidt sukker.. Server med pasta og grøn salat til...
Håber det hjalp lidt på inspirationen 
Anmeld