vi skal have gæster i aften....

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.446 visninger
7 svar
0 synes godt om
21. oktober 2011

Vidunderligeunger

... og til hovedret skal vi have culottesteg m. hasselbackte kartofter, rødbeder og gulerødder bagt i ovnen og et rødløg bagt i ovnen. saucen skal laves af culottestegens væde.. det plejer at være en success, så de bliver de forhåbentlig igen

Men.. hvad skal jeg servere som forret/appetizer ? Det skal være noget meget meget let, da hovedretten jo er lidt en tung ret og der skal også serveres dessert, så der er rigeligt med mad i forvejen  

jeg havde tænkt noget i reningen af tapas - men hvordan laver man lige det? 

-andre ideer til forretter og appetizers modtages også meget gerne

knus og god fredag derude

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. oktober 2011

Rikke _ Mor til Ida <3

Jeg kommer omkring klokken 17!

Ej jeg ved det ikke.. Min første tanke var, at servere noget brød af en art med smør? Ligesom på Jensens Bøfhus

Anmeld

21. oktober 2011

Mom2012

MAJ*MOR skriver:

... og til hovedret skal vi have culottesteg m. hasselbackte kartofter, rødbeder og gulerødder bagt i ovnen og et rødløg bagt i ovnen. saucen skal laves af culottestegens væde.. det plejer at være en success, så de bliver de forhåbentlig igen

Men.. hvad skal jeg servere som forret/appetizer ? Det skal være noget meget meget let, da hovedretten jo er lidt en tung ret og der skal også serveres dessert, så der er rigeligt med mad i forvejen  

jeg havde tænkt noget i reningen af tapas - men hvordan laver man lige det? 

-andre ideer til forretter og appetizers modtages også meget gerne

knus og god fredag derude



 

Anmeld

21. oktober 2011

Mom2012

MAJ*MOR skriver:

... og til hovedret skal vi have culottesteg m. hasselbackte kartofter, rødbeder og gulerødder bagt i ovnen og et rødløg bagt i ovnen. saucen skal laves af culottestegens væde.. det plejer at være en success, så de bliver de forhåbentlig igen

Men.. hvad skal jeg servere som forret/appetizer ? Det skal være noget meget meget let, da hovedretten jo er lidt en tung ret og der skal også serveres dessert, så der er rigeligt med mad i forvejen  

jeg havde tænkt noget i reningen af tapas - men hvordan laver man lige det? 

-andre ideer til forretter og appetizers modtages også meget gerne

knus og god fredag derude



Ved ikke lige hvad der skete Det forsvandt. Nå men ville bare anbefale Bruschetta. 

www.madopskrifter.nu/Opskrifter/Bruschetta+med+tomat.opskrift?0=10129

Anmeld

21. oktober 2011

Na-Wi

hvad med flute med tomatskiver, parmaskinke og ost og så i ovnen

Anmeld

21. oktober 2011

Kay

uhh pindemadder...

eller små stykker toastbrød med melon salsa og rejer

Anmeld

21. oktober 2011

dpb

melon svøbt i parmaskinke

tænker noget i ovnen er knap så smart når i skal lave de andre ting i ovnen

ved desvære ikke hvordan man laver tapas, men følger da lige med

Anmeld

21. oktober 2011

henh01

tunmousse. Det er nemt og smager så godt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.