Hjælp med en opskrift på pasta Carabonara

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.247 visninger
10 svar
0 synes godt om
20. oktober 2011

Anonym trådstarter

Vil prøve at lave det til aften, men er der en der kan fortælle mig hvordan, og kan man spise kyllingebryst til da manden ellers ikke vil syne at det er mad.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. oktober 2011

AndreasMor84

Jeg ville bare skære kyllingen i stykker og svitse med på panden og blande i pastaen sammen med sovsen 

Anmeld

20. oktober 2011

Anonym trådstarter

AndreasMor2011 skriver:

Jeg ville bare skære kyllingen i stykker og svitse med på panden og blande i pastaen sammen med sovsen 



Kan du hjælpe med en opskrift på selve sovsen, det er den jeg mangler - og gerne med æg

 

Anmeld

20. oktober 2011

Maja_4000

Jeg har lavet den her engang .. Den smagte godt

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=5372

Anmeld

20. oktober 2011

Anonym trådstarter

Maja_4000 skriver:

Jeg har lavet den her engang .. Den smagte godt



Jeg tror linket smuttede

 

Anmeld

20. oktober 2011

Maja_4000

Anonym skriver:



Jeg tror linket smuttede

 



Det er der nu

Anmeld

20. oktober 2011

Anonym trådstarter

Ingen der har en opskrift med æg?

Anmeld

20. oktober 2011

LenaJohansen

Maja_4000 skriver:

Jeg har lavet den her engang .. Den smagte godt

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=5372



den kan jeg også stå inde for

Det er altid den jeg laver når jeg laver det...

kan ANBEFALES

Anmeld

20. oktober 2011

SØS

Profilbillede for SØS
Venter spændt...

Jeg gør sådan, og den er MUMS:

 

Kog pasta efter anvisning og lad det dryppe af.

Steg baconstykker sprøde på en pande og tag det af og lad fedten dryppe af på køkkenrulle.

Steg 2-3 fed hvidløg og et stort løg i fedtet fra baconen.

Tilsæt fløde, revet parmesan, muscatnød og en kvart bouillonterning

Smag til med salt og peber

Bland sovsen med pasta og tilsæt 1-2 æggeblommer. Rør forsigtigt og drys bacon over inden servering.

 

Mht. kyllingen så ville jeg bare stege brysterne og servere dem til i små skiver.

Go' fornøjelse.

Line

 

Anmeld

20. oktober 2011

Maja_4000

LenaJohansen skriver:



den kan jeg også stå inde for

Det er altid den jeg laver når jeg laver det...

kan ANBEFALES



Den er SÅ god - Og nem

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.