Man kan nu klikke på hver enkelse af sine venner i "rediger venner" og sætte et flueben ved "Begrænset" og nu vil disse personer hverken kunne se dine opdateringer eller opslag på væggen. De kan kun lige se dine aktiviterer i form af, lidt af den tekst du har kommenteret på hos dine venner.
Og alt dette er fint MEN jeg vil gerne at disse mennesker skal kunne se fotos?
Det er sådanne gamle sladdertanter i familien som er så pisse nysgerrige
Men de skal da have lov til, at se de fotos der ligger af lillemanden .... Aner bare ikke lige hvordan jeg kan gøre det?????????????
Anmeld