merethe skriver:
Ja jeg tænkte nu på en bradepandekage. Hvis du har en god en så ville jeg da gerne have opskriften
Jeg synes den her er super god og nem. Jeg er heller ikke så god til at bage 
Banankage med valnødder:
250 g. rørsukker
4 æg, str. L
150 g smør
250 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
100 g. valnøddekerner
100 g. god mørk chokolade
3 store modne bananer
ovnfast fad eller form 20x30 cm
1. Tænd ovnen på 175 grader. Pisk rørsukker og æg hvidt og skummende. Smelt smørret, og afkøl det. Bland mel med bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen sammen med smørret. Tilsæt hakkede valnøddekerner, hakket chokolade og mosede bananer.
2. Beklæd formen med bagepapir, og hæld dejen heri. Bag kagen midt i ovnen i ca. 45 minutter. Mærk efter med en kødnål om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages kagen lidt mere.
3. Når kagen er afkølet kan man evt. smelte 200 g god chokolade over vandbad og smøre ovenpå kagen. Kagen er dog også rigtig god uden 
Anmeld