Hansen97 skriver:
Ja nogen der har en god opskrift til fadkoteletter???
Jeg har disse ting : koteletter, ris, tomatsovs, mælk, krydderier, bacon...
Min opskrift:
Koteletter brunes og lægges i fad.
Løg, bacon, hvidløg og cocktailpølser brunes derefter, og fordeles over koteletterne.
Så blander du fløde og dåsetomat ca 50/50 (jeg plejer at bruge cremfine eller madfløde for at det ikke bliver for fedt) - og varmer den op i en gryde. Tilsætter boullion, salt, peber og andre krydderier, hvis det ønskes. Pas på at "sovsen" ikke bliver for varm, så fløden klumper.
"Sovsen" hældes over i fadet.
Sættes i ovnen ved 150 grader varmluft i ca 20 min, hvorefter du skruer varmen ned på 115-125 grader (afhænig af din ovn) og lader retten stå der i yderligere 3 timer.
Serverer kogte ris, samt stegte champignoner til...
Håber du kan bruge det til noget, om ikke andet, kan du passe det lidt til, så det passer bedre til jeres smag
Anmeld