karry sovs

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.395 visninger
16 svar
0 synes godt om
17. september 2011

Anonym trådstarter

Jeg er lidt flov men kan ikke finde ud af at lave karry sovs hvordan gør i der skal ikke æbler eller løg i

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. september 2011

Mira0911

Står faktisk og skal lave det idag... 

Du smelter noget margarine, derefter kommer du karry i og "brænder" det af og derefter mel i som hvis du skulle lave en anden slags sovs... Væske, der bruger jeg f.eks væsken fra kødbollerne man bruger til Boller i karry... 

Anmeld

17. september 2011

SHERO

Jeg gør som overstående, og putter lidt cremefine madlavningsfløde i til sidst, især hvis den er blevet lidt for stærk.. den er dejlig nem..

Anmeld

17. september 2011

Anonym trådstarter

vi skal have boller i karry i aften men vi har købt kødbollerne  hvor meget mel skal der i og hvor meget væske sådan ca

Anmeld

17. september 2011

Mira0911

Anonym skriver:

vi skal have boller i karry i aften men vi har købt kødbollerne  hvor meget mel skal der i og hvor meget væske sådan ca



Mel der kommer du i så det har en lidt tyk masse, ikke for tyk, så bliver det en klumpe sovs... 

Væske, der hælder du i efter hvor tykt i skal have det... Det første væske du hælder skal lige op og koge, og derefter kan du se om det skal være tyndere eller har en passende konstistens som i ønsker... 

Anmeld

17. september 2011

SHERO

Anonym skriver:

vi skal have boller i karry i aften men vi har købt kødbollerne  hvor meget mel skal der i og hvor meget væske sådan ca



Kommer an på hvor mange i er... Men ellers kan du koge en boullion terning og bruge det som væske...

Men 2-3 spk mel og så væde til den har den tykkelse den skal have.. :-)

Anmeld

17. september 2011

Anonym trådstarter

Tullen85 skriver:



Kommer an på hvor mange i er... Men ellers kan du koge en boullion terning og bruge det som væske...

Men 2-3 spk mel og så væde til den har den tykkelse den skal have.. :-)



tak 

Anmeld

17. september 2011

Anonym trådstarter

Mira0911 skriver:



Mel der kommer du i så det har en lidt tyk masse, ikke for tyk, så bliver det en klumpe sovs... 

Væske, der hælder du i efter hvor tykt i skal have det... Det første væske du hælder skal lige op og koge, og derefter kan du se om det skal være tyndere eller har en passende konstistens som i ønsker... 



kommer du salt og peber i ?? ej det er lidt flovt haha

Anmeld

17. september 2011

Mira0911

Anonym skriver:



kommer du salt og peber i ?? ej det er lidt flovt haha



Lidt salt, ikke peber... 

Anmeld

17. september 2011

Anonym trådstarter

Mira0911 skriver:



Lidt salt, ikke peber... 



okay det bliver spændene

 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.