opskrift søges på bailey creme

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.058 visninger
3 svar
0 synes godt om
15. september 2011

kitra

Hej alle kagekoner . jeg søger en god opskrift på en bailey creme. jeg skal bage lagkage til min fars 60 års fødselsdag på torsdag og har før smagt en med bailey creme og det smagte pragtfuld. Er der nogen der har en god opskrift? Evt også på en god chokoladekage man kan bruge til en lagkage. Regner med bare at bage den i en stor bradepande og så dele den og lægge et lag fyld i og så overtrække med hj fondant og self en smørcreme først . Hjælp mig plz jeg er ikke den fødte bager men elsker at pynte.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

8. oktober 2011

M&M's Mor

kitra skriver:

Hej alle kagekoner . jeg søger en god opskrift på en bailey creme. jeg skal bage lagkage til min fars 60 års fødselsdag på torsdag og har før smagt en med bailey creme og det smagte pragtfuld. Er der nogen der har en god opskrift? Evt også på en god chokoladekage man kan bruge til en lagkage. Regner med bare at bage den i en stor bradepande og så dele den og lægge et lag fyld i og så overtrække med hj fondant og self en smørcreme først . Hjælp mig plz jeg er ikke den fødte bager men elsker at pynte.



 

Kan godt se det er et stykke tid siden du har haft oprettet tråden men her er en opskrif.

Baileys mousse

4 blade husblas
50
g hvid chokolade

1 dl
Baileys

4 pasteurierede
æggeblommer

2 spsk sukker
3 dl piskefløde
100 g mørk chokolade

Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter. Smelt
husblassen i mikroovnen eller over vandbad i det vand, der følger med.


Hak den hvide chokolade fint og
smelt den i mikroovn eller over vandbad.


Rør Baileys i den smeltede husblas og den det hele i den
hvide chokolade.


Pisk æggeblommerne
cremede med sukker. Rør chokoladeblandingen og æggeblandingen sammen.


Pisk fløden til skum og vend det i.
Hak den mørke chokolade og vend også det i.


Sæt moussen på køl og vend af og til i den for at
chokoladen ikke falder til bunds. Når moussen er tyknet kan den lægges i
kagen.

Anmeld

8. oktober 2011

kitra

M&M's Mor skriver:



 

Kan godt se det er et stykke tid siden du har haft oprettet tråden men her er en opskrif.

Baileys mousse

4 blade husblas
50
g hvid chokolade

1 dl
Baileys

4 pasteurierede
æggeblommer

2 spsk sukker
3 dl piskefløde
100 g mørk chokolade

Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter. Smelt
husblassen i mikroovnen eller over vandbad i det vand, der følger med.


Hak den hvide chokolade fint og
smelt den i mikroovn eller over vandbad.


Rør Baileys i den smeltede husblas og den det hele i den
hvide chokolade.


Pisk æggeblommerne
cremede med sukker. Rør chokoladeblandingen og æggeblandingen sammen.


Pisk fløden til skum og vend det i.
Hak den mørke chokolade og vend også det i.


Sæt moussen på køl og vend af og til i den for at
chokoladen ikke falder til bunds. Når moussen er tyknet kan den lægges i
kagen.



det var også den opskrift jeg endte med at brugebruge

Anmeld

20. oktober 2011

oskars6

Hej

lav en almindelig budingcreme og pisk den op med baili

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.