Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Står og skal lave risengrød, men har kun 1,5 del grødris... Kan man måske bruge basmati-ris??? Har nemlig sat mælken over, og den er varm...
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Hæld noget mælk fra.. Det bliver ikke godt
nej det kan du ikke..
Du må til det nærmeste sted og købe grødris... puha jeg kunne godt nok godt spise risengrød nu.. det tror jeg at jeg skal have
Saaby skriver: Hæld noget mælk fra.. Det bliver ikke godt
Naboen havde heldigvis nogle grødris
ano14316 skriver: nej det kan du ikke.. Du må til det nærmeste sted og købe grødris... puha jeg kunne godt nok godt spise risengrød nu.. det tror jeg at jeg skal have
synes lige det var vejr til det... og så med saft, kanelsukker og smørklat
tror skisme også snart den ska stå på risengrød her :-)
birthee skriver: synes lige det var vejr til det... og så med saft, kanelsukker og smørklat
der er også sat en portion over her
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128