risengrød - hjælp!!!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.555 visninger
6 svar
0 synes godt om
14. september 2011

birthee

Står og skal lave risengrød, men har kun 1,5 del grødris... Kan man måske bruge basmati-ris??? Har nemlig sat mælken over, og den er varm...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. september 2011

Saaby

Hæld noget mælk fra.. Det bliver ikke godt

Anmeld

14. september 2011

ano14316

nej det kan du ikke.. 

Du må til det nærmeste sted og købe grødris... puha jeg kunne godt nok godt spise risengrød nu.. det tror jeg at jeg skal have  

Anmeld

14. september 2011

birthee

Saaby skriver:

Hæld noget mælk fra.. Det bliver ikke godt



Naboen havde heldigvis nogle grødris

Anmeld

14. september 2011

birthee

ano14316 skriver:

nej det kan du ikke.. 

Du må til det nærmeste sted og købe grødris... puha jeg kunne godt nok godt spise risengrød nu.. det tror jeg at jeg skal have  



synes lige det var vejr til det... og så med saft, kanelsukker og smørklat

Anmeld

14. september 2011

Dinsen

tror skisme også snart den ska stå på risengrød her :-)

Anmeld

14. september 2011

ano14316

birthee skriver:



synes lige det var vejr til det... og så med saft, kanelsukker og smørklat



der er også sat en portion over her

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.