N&J skriver:
Nogen der har en opskrift, evt. med husblas hvis det er, har bare ingen smør i huset og vil helst have moussen uden smør, hvis det er muligt.
Hjælp skønne kvinder
Ingredienser
2 dåser tun i vand (a ca. 185 g)
3 blade husblas
3 dl Arla Karolines Køkken® Fromage frais 0,3%
Frisk dild
2 forårsløg
1 tsk friskpresset citronsaft
¼ tsk cayennepeber
1½ tsk groft salt
Fremgangsmåde
Tunen dryppes af i en sigte/dørslag. Derefter kommes den i en skål og deles i små finestykker med en gaffel. Husblas lægges i blød i koldt vand i 5 minutter. Imens vendes fromage frais, citronsaft, cayennepeber, salt, forårslåg og dild i tunen. Husblas trækkes op af vandet sammen med det vand, som hænger ved. Den smeltes herefter i en skål i et vandbad, hvorefter den afkøles med lidt af tunblandingen. Resten af husblassen vendes i tunmoussen under omrøringen, og moussen hældes i en skål og stilles tildækket i køleskabet i mindst 5 timer.
Anmeld