Jeg har siddet og tænkt lidt over menuen til den kommende barnedåb i november. Jeg er kommet frem til noget, da det gerne skal være nemt også.
- Velkomstdrink uden alkohol (dåben er allerede kl. 9, så vi skal ikke til
bords lige med det samme vi kommer fra kirken) - Forret: Tunmousse med brød
- Hovedret: Det "Kolde" bord: Rugbrød og franskbrød med div pålæg såsom pølse, rullepølse, varm leverpostej med bacon, fiskefilet, æg og rejer, laks med dressing, en steg skåret til pålæg fx. roastbeef eller culotte, varme frikadeller osv. Hertil løg, sky, agurk, tomat, mayo, remoulade, ristede løg osv.
Hertil Øl, sodavand, vand, vin
- Dessert/Kaffe: Kaffe, te og kage - småkager, chokolade, frugt og hjemmelavet dåbskage med navn osv.
Hvad tænker I? Lyder det fint nok eller mangler der noget?
Anmeld