Menu til barnedåb - hvad synes i?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.664 visninger
8 svar
0 synes godt om
1. september 2011

Anonym trådstarter

Jeg har siddet og tænkt lidt over menuen til den kommende barnedåb i november. Jeg er kommet frem til noget, da det gerne skal være nemt også.

  • Velkomstdrink uden alkohol (dåben er allerede kl. 9, så vi skal ikke til
    bords lige med det samme vi kommer fra kirken)
  • Forret: Tunmousse med brød
  • Hovedret: Det "Kolde" bord: Rugbrød og franskbrød med div pålæg såsom pølse, rullepølse, varm leverpostej med bacon, fiskefilet, æg og rejer, laks med dressing, en steg skåret til pålæg fx. roastbeef eller culotte, varme frikadeller osv. Hertil løg, sky, agurk, tomat, mayo, remoulade, ristede løg osv.
  • Hertil Øl, sodavand, vand, vin
  • Dessert/Kaffe: Kaffe, te og kage - småkager, chokolade, frugt og hjemmelavet dåbskage med navn osv.

Hvad tænker I? Lyder det fint nok eller mangler der noget?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. september 2011

B&J

Det lyder som om du har helt styr på det hele

Anmeld

1. september 2011

Anonym trådstarter

B&J skriver:

Det lyder som om du har helt styr på det hele



Tak.. tænker bare at rugbrød med pålæg er noget nemmere end en varm buffet, når vi bliver 40 og skal holde det hjemme, hvor vi kun har én ovn til rådighed

Anmeld

1. september 2011

Holbæktrunten

Anonym skriver:

Jeg har siddet og tænkt lidt over menuen til den kommende barnedåb i november. Jeg er kommet frem til noget, da det gerne skal være nemt også.

  • Velkomstdrink uden alkohol (dåben er allerede kl. 9, så vi skal ikke til
    bords lige med det samme vi kommer fra kirken)
  • Forret: Tunmousse med brød
  • Hovedret: Det "Kolde" bord: Rugbrød og franskbrød med div pålæg såsom pølse, rullepølse, varm leverpostej med bacon, fiskefilet, æg og rejer, laks med dressing, en steg skåret til pålæg fx. roastbeef eller culotte, varme frikadeller osv. Hertil løg, sky, agurk, tomat, mayo, remoulade, ristede løg osv.
  • Hertil Øl, sodavand, vand, vin
  • Dessert/Kaffe: Kaffe, te og kage - småkager, chokolade, frugt og hjemmelavet dåbskage med navn osv.

Hvad tænker I? Lyder det fint nok eller mangler der noget?



ummmh, lyder lækkert 

Anmeld

1. september 2011

Mor-til-asta-09

Anonym skriver:

Jeg har siddet og tænkt lidt over menuen til den kommende barnedåb i november. Jeg er kommet frem til noget, da det gerne skal være nemt også.

  • Velkomstdrink uden alkohol (dåben er allerede kl. 9, så vi skal ikke til
    bords lige med det samme vi kommer fra kirken)
  • Forret: Tunmousse med brød
  • Hovedret: Det "Kolde" bord: Rugbrød og franskbrød med div pålæg såsom pølse, rullepølse, varm leverpostej med bacon, fiskefilet, æg og rejer, laks med dressing, en steg skåret til pålæg fx. roastbeef eller culotte, varme frikadeller osv. Hertil løg, sky, agurk, tomat, mayo, remoulade, ristede løg osv.
  • Hertil Øl, sodavand, vand, vin
  • Dessert/Kaffe: Kaffe, te og kage - småkager, chokolade, frugt og hjemmelavet dåbskage med navn osv.

Hvad tænker I? Lyder det fint nok eller mangler der noget?



Det var faktisk næsten det vi fik til Asta`s barnedåb også... vi fik så skal med høns til forret istedet.. Men lyder lækkert...

Anmeld

1. september 2011

B&J

Anonym skriver:



Tak.. tænker bare at rugbrød med pålæg er noget nemmere end en varm buffet, når vi bliver 40 og skal holde det hjemme, hvor vi kun har én ovn til rådighed



jamen der er jo lune retter imellem og det er jo lækkert syntes det er en super ide

Anmeld

1. september 2011

Anonym trådstarter

Mor-til-asta-09 skriver:



Det var faktisk næsten det vi fik til Asta`s barnedåb også... vi fik så skal med høns til forret istedet.. Men lyder lækkert...



Anmeld

1. september 2011

Muhmi

Anonym skriver:

Jeg har siddet og tænkt lidt over menuen til den kommende barnedåb i november. Jeg er kommet frem til noget, da det gerne skal være nemt også.

  • Velkomstdrink uden alkohol (dåben er allerede kl. 9, så vi skal ikke til
    bords lige med det samme vi kommer fra kirken)
  • Forret: Tunmousse med brød
  • Hovedret: Det "Kolde" bord: Rugbrød og franskbrød med div pålæg såsom pølse, rullepølse, varm leverpostej med bacon, fiskefilet, æg og rejer, laks med dressing, en steg skåret til pålæg fx. roastbeef eller culotte, varme frikadeller osv. Hertil løg, sky, agurk, tomat, mayo, remoulade, ristede løg osv.
  • Hertil Øl, sodavand, vand, vin
  • Dessert/Kaffe: Kaffe, te og kage - småkager, chokolade, frugt og hjemmelavet dåbskage med navn osv.

Hvad tænker I? Lyder det fint nok eller mangler der noget?



Jeg synes det lyder rigtig dejligt

Anmeld

1. september 2011

LIZO

zoey blev døbt og holde 1 års fødselsdage sidste november. vi fik brunch efter kirken. det var dejligt nemt.. og så fik vi et stort kagebord bagefter..  det var meget nemmere end ved liam dåb hvor vi fik buffet med alt muligt...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.