Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
"Damp spinaten" som der står i starten af denne opskrift http://www.arla.dk/da/opskrifter/Opskrifter/P/pastafad-med-kylling/ betyder det at jeg skal putte det helt ned i vandet mens det koger, eller skal det ligge i sådan en grønsagsdamp-si-ting mens vandet koger, sådan at det kun kommer i berøring med dampen og ikke vandet?
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Jeg ville bare bruge det vand, der hænger ved, efter du har skyllet det. Det er rigeligt til at dampe.
Kindfed skriver: Jeg ville bare bruge det vand, der hænger ved, efter du har skyllet det. Det er rigeligt til at dampe.
Altså bare putte det i gryden og så gi det lidt varme i 2 minutter med det vand der hænger ved - skulle det være nok?
Zafir skriver: Hvis du bruger optøet helbladet spinat fx. Så er det jo samme resultat
Hvis du bruger optøet helbladet spinat fx. Så er det jo samme resultat
Jeg har allerede købt frisk spinat
patella skriver: Jeg har allerede købt frisk spinat
patella skriver: Altså bare putte det i gryden og så gi det lidt varme i 2 minutter med det vand der hænger ved - skulle det være nok?
ja, og så afdryppe det bagefter.
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128