"Damp spinaten"???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

14.537 visninger
6 svar
0 synes godt om
31. august 2011

patella

"Damp spinaten" som der står i starten af denne opskrift  http://www.arla.dk/da/opskrifter/Opskrifter/P/pastafad-med-kylling/ betyder det at jeg skal putte det helt ned i vandet mens det koger, eller skal det ligge i sådan en grønsagsdamp-si-ting mens vandet koger, sådan at det kun kommer i berøring med dampen og ikke vandet?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

31. august 2011

Kindfed

Jeg ville bare bruge det vand, der hænger ved, efter du har skyllet det. Det er rigeligt til at dampe.

Anmeld

31. august 2011

Zafir

Hvis du bruger optøet helbladet spinat fx. Så er det jo samme resultat

Anmeld

31. august 2011

patella

Kindfed skriver:

Jeg ville bare bruge det vand, der hænger ved, efter du har skyllet det. Det er rigeligt til at dampe.



Altså bare putte det i gryden og så gi det lidt varme i 2 minutter med det vand der hænger ved - skulle det være nok?

Anmeld

31. august 2011

patella

Zafir skriver:

Hvis du bruger optøet helbladet spinat fx. Så er det jo samme resultat



Jeg har allerede købt frisk spinat

Anmeld

31. august 2011

Zafir

patella skriver:



Jeg har allerede købt frisk spinat



Nååeee Så ville jeg bare gøre det i en si over noget varmt vand

Anmeld

31. august 2011

Kindfed

patella skriver:



Altså bare putte det i gryden og så gi det lidt varme i 2 minutter med det vand der hænger ved - skulle det være nok?



ja, og så afdryppe det bagefter.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.