Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Der er vel ingen begrænsninger? Men jeg tænker personligt noget med chokolade..
Solstråle2011 skriver: Der er vel ingen begrænsninger? Men jeg tænker personligt noget med chokolade..
Bryndis skriver: Nej men det lyder lidt mærkeligt hvis man siger at der en f.eks. gulerodskage under marcipanen, gør det ikke?
Nej men det lyder lidt mærkeligt hvis man siger at der en f.eks. gulerodskage under marcipanen, gør det ikke?
Det kommer jo an på, om det bare er ren kage eller der er noget i, synes jeg
Solstråle2011 skriver: Det kommer jo an på, om det bare er ren kage eller der er noget i, synes jeg
jeg har prøvet det en gang med chokolade kage også brugte jeg denne her chokolade ganache til at opsmører den med
http://himmelske-kager.blogspot.com/search/label/1%3A1%20chokolade%20ganache%20til%20opsm%C3%B8ring
og det smagte rigtig godt.
Jeg knus-elsker marcipan, så jeg synes det kunne gå til alle kager!!!
Hvad med en rababerkage måske!?
Stine og Lisa.
Bryndis skriver: Og hvis det bare er ren kage?
Og hvis det bare er ren kage?
Synes marcipan passer til rigtig meget.. og kagen skal jo smøres op med et eller andet, for at marcipanen kan hænge fast
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128