Grynet jordbær mouse! HJÆLP!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.085 visninger
4 svar
0 synes godt om
29. august 2011

Malli

Av, Av. HAr lavet en jordbær/Rabarber mouse, og den blev virkelig god! Jeg piskede flødeskummen godt stiv, og vender den i moussen, hvorefter moussen begynder at gryne. ALTSÅ har jeg pisket fløden lidt for stiv, og den er så næsten blevet til smør. (dette opdager jeg først efter den er puttet og vendt i moussen)

Selve moussen smager stadig fint, men man kan mærke det grynet i munden. ER der noget jeg kan gøre for at redde moussen, og evt piske en ny gang flødeskum i? - eller er det bare på den igen?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. august 2011

Malli

Hjælp!!!

Anmeld

29. august 2011

merichs

Malli skriver:

Av, Av. HAr lavet en jordbær/Rabarber mouse, og den blev virkelig god! Jeg piskede flødeskummen godt stiv, og vender den i moussen, hvorefter moussen begynder at gryne. ALTSÅ har jeg pisket fløden lidt for stiv, og den er så næsten blevet til smør. (dette opdager jeg først efter den er puttet og vendt i moussen)

Selve moussen smager stadig fint, men man kan mærke det grynet i munden. ER der noget jeg kan gøre for at redde moussen, og evt piske en ny gang flødeskum i? - eller er det bare på den igen?



Har også prøvet at det blev grynet, så lavede en ny portion. Ved ikke om det vil hjælpe at piske noget nyt flødeskum i, men tror det ikke.

Anmeld

29. august 2011

iris-mor

Jeg tror ikke man kan rede den, men ville nok forsøge at blende den med en stavblender... Ellers må du på den igen

Anmeld

29. august 2011

Malli

Tak for svar, tænkte om man måske kunne si det grynet væk, og så blande op med lidt friskt flødeskum, som ikke bliver til smør

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.