patella skriver:
Ja jeg er så ved at lave boller i karry for første gang i mit liv 
Dvs jeg har lige lavet farsen som så er kommet i køleskabet.
Jeg lavede den ud fra en opskrift på arla.dk, hvor der sku bruges 400 gr. kød. Jeg havde så 450 gr. kød. I farsen skulle der bl.a. 2 dl. mælk. Men nu syns jeg at farsen virker lidt flydende... i hvert fald mere flydende end når jeg laver frikadeller... men vil bare høre om det lyder rigtigt?! Altså er det ok den er sådan lidt flydende? Kan man godt lave bollerne til kogning alligevel?
Er ikke ekspert i boller i karry, men kan sige, hvordan jeg plejer at lave den for det er nemlig supernemt.
Jeg køber en medister (som er krydret ligesom farsen til boller i karry) og så maser jeg den ud i små boller ned i kogende vand. 
Så slipper man for at lave farsen selv.
Synes det lyder af meget med 2 dl væske, plejer at bruge en kop væske til frikadellefars.
Anmeld