søger kagedamerne s hjælp

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

438 visninger
5 svar
0 synes godt om
12. august 2011

debbie19

heej. Jeg har længe haft lyst til at lære at lave sådan nogle smukke kager. men hvordan skal jeg starte og hvad skal jeg bruge er helt på bar bund. kan man købe en startpakke et sted eller hvordan gør jeg det billigst  håber virkelig i vil hjælpe for de ser virkelig flotte ud

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. august 2011

debbie19

12. august 2011

debbie19

ingen der vil hjælpe

Anmeld

12. august 2011

Malli

Hejsa, velkommen til et meget spændende men gribende univers  Man bliver bidt af det, når man først går i gang.

Ville lige linke dig til kageklubbens egen debat side, der kan du helt sikkert finde frem til billeder, tips&ideer og hvordan du kommer igang med din første kage!

 https://www.baby.dk/Kageklubben/Kageklubben.aspx

 

Held & Lykke, og pas på det er ikke til at slippe igen, når man først er gået i gang 

Anmeld

12. august 2011

debbie19

tak jeg er helt på barbund. hvorfor smørre i dem med smørcrem ?? og hvad skal man bruge for at starte?? tak for linket

Anmeld

13. august 2011

iris-mor

Smørcreme er til for at kagen kan blive rigtig glat og fin.

Du skal bage en kage, skære den over så du får 3 bunde.

Så skal du vælge fyld. Noget nemt at kaste sig over kunne være flødeskum med nutella i og så en flødecreme med fx friske hakket bær. Mange herinde bruger hindbærmousse i det ene lag og så toblerone eller skildpaddecreme i det andet(fed kombination, den jeg starter med at nævne er dog noget lettere at lave)

Men så kommer du en bund ned i den form du bagte kagen i, kom fyld på, en ny bund mere fyld og så den sidste bund. Det skal på køl i et par timer. (Lagene med fyld kan godt være ca 1½-2 cm).

Smørcremen må du heller google, men den piskes og så smørre du din kage op med den. Det er nemmere at glatte smørcremen ud, hvis du lige dypper din kniv i et glas med rigtig varmt vand. Smørcremen skal på i et tyndt lag og er til for at holde fyldet inde og få overfalden glat. Det kan godt være den skal smørres op et par gange. Så på køl og til sidst ruller du din fondant ud med maizena eller kartoffelmel.

Jeg er overbevist om at du kan finde alle disse ting og trin på youtube.

Rigtig god fornøjelse

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.