Smørcreme er til for at kagen kan blive rigtig glat og fin.
Du skal bage en kage, skære den over så du får 3 bunde.
Så skal du vælge fyld. Noget nemt at kaste sig over kunne være flødeskum med nutella i og så en flødecreme med fx friske hakket bær. Mange herinde bruger hindbærmousse i det ene lag og så toblerone eller skildpaddecreme i det andet(fed kombination, den jeg starter med at nævne er dog noget lettere at lave)
Men så kommer du en bund ned i den form du bagte kagen i, kom fyld på, en ny bund mere fyld og så den sidste bund. Det skal på køl i et par timer. (Lagene med fyld kan godt være ca 1½-2 cm).
Smørcremen må du heller google, men den piskes og så smørre du din kage op med den. Det er nemmere at glatte smørcremen ud, hvis du lige dypper din kniv i et glas med rigtig varmt vand. Smørcremen skal på i et tyndt lag og er til for at holde fyldet inde og få overfalden glat. Det kan godt være den skal smørres op et par gange. Så på køl og til sidst ruller du din fondant ud med maizena eller kartoffelmel.
Jeg er overbevist om at du kan finde alle disse ting og trin på youtube.
Rigtig god fornøjelse
Anmeld