Her er en kage jeg selv har opfundet. Skriv gerne hvis du har en god kage du vil dele opskriften på.
Banankage med kokos (8 stykker kage)
(Opskriften er Glüten og sukkerfri, samt fedtfattig.)
Put følgende ingredienser i en skål i nævnte rækkefølge:
130 g. birkesød
2 æg
100 g. kokosolie
60 g. kokos revet
130 g. fint majsmel rørt sammen med 2 tsk. Bagepulver
Lidt kardemomme
4 mosede bananer
(Glasur 40 g. 85% chokolade)
Rør dejen godt sammen og spred den ud i en rund springform ca. 20 -24 cm. I diameter.
Sæt den i en kold ovn ved 175 grader og bag den ca. 45 min. Den skal være brun, når den er færdig.
Straks du har taget den ud lægger du chokoladen på og flytter den rundt til der er et tyndt lag chokolade på.
Lad kagen køle af 15 – 20 min. Inden den spises. Kan også gemmes i køleskabet til dagen efter.
Opskrift af Helle B. Andersen
Anmeld