Squaskage opskrift :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.909 visninger
6 svar
0 synes godt om
3. august 2011

Simon's moar <3

Hej piger

Er der nogen der ligger inde med en go opskrift på en squaskage? 

På forhånd tak og go aften

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. august 2011

Mussen2

Simon's moar <3 skriver:

Hej piger

Er der nogen der ligger inde med en go opskrift på en squaskage? 

På forhånd tak og go aften



Jeg har en super super lækker en med halv gulerod halv sqush. Mon ikke den kan laves med kun squash? Jeg har prøvet med kun gulerod og det var også lækkert. Vil du evt. have den. den er sådan lidt krydderkageagtig, super svampet og med lækker glasur

Anmeld

3. august 2011

Simon's moar <3

Mussen2 skriver:



Jeg har en super super lækker en med halv gulerod halv sqush. Mon ikke den kan laves med kun squash? Jeg har prøvet med kun gulerod og det var også lækkert. Vil du evt. have den. den er sådan lidt krydderkageagtig, super svampet og med lækker glasur



Ja, det vil jeg gerne  
Tænker lidt, at jeg faktisk gerne vil prøve, at lave den som halv af hver  

Anmeld

3. august 2011

Mussen2

Simon's moar <3 skriver:



Ja, det vil jeg gerne  
Tænker lidt, at jeg faktisk gerne vil prøve, at lave den som halv af hver  



finder den lige

Anmeld

3. august 2011

JulieE

Jeg plejer at bruge denne og den bliver SÅ god 


  • Gulerods/Squashkage


    Ingredienser

    2 store æg
    225 g (2½ dl) Dansukker Rørsukker
    1 ¼ dl olie
    150 g (2½ dl) hvedemel
    3 tsk bagepulver
    ¼ tsk salt
    1-3 tsk kanel
    3 dl revne gulerødder eller squash
    2 dl knust, afdryppet ananas eller 2 dl rosiner
    50-75 g hakkede valnødder

    Til formen
    smør eller margarine
    1 dl Dansukker Rørsukker



    Formen, der skal være ca. 25 cm i diameter, smøres, og rørsukkeret drysses i. Æg, rørsukker og olie piskes sammen. De tørre ingredienser blandes og vendes ned i dejen. Gulerødder/squash samt ananas tilsættes, og dejen røres grundigt sammen. Massen hældes op i formen, og kagen bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 minutter. Kagen vendes ud. Bland ingredienserne til glasuren sammen - gerne ved brug af elpisker - og fordel glasuren over kagen.

    Hvis du laver dobbeltportion, kan du bage kagen i en lille bradepande.

Frosting:

60 g blødt smør
125 g flormelis
1 tsk vanillesukker
100 g flødeost naturel

Det hele røres sammen til en luftig og blød masse og fordeles på kagen :-)

Anmeld

3. august 2011

Mussen2

3æg

250 gram sukker

2½ dl olie

400 gr gulerod eller sguash fint revet

325 gram mel

1/4 tsk. bagepulver

2 tsk natron

½ tsk salt

2 tsk vanilie

3 tsk kanel

50 gr nødder- hasselnødder/valnødder (kan evt. udelades)

Æg piskes skummende. Pisk olie i. Tilsæt gulerod/sguash. Bland mel, bagepulver og øvrige ingridienser i dejen.

Bages i en smurt form ½ bradepande størrelse i 40 min ved 190 grader

 

Glasur:

200 gr flødeost naturel

100 gr. smør

100 gr. flormelis

evt. nøddeflager til pynt

Smørren skal være blød. Herefter blandes alle delene og smøres på den afkølede kage inden servering.

Glasuren er den halve oplevelse

God fornøjelse, håber du kan lide den

Anmeld

3. august 2011

Simon's moar <3

Tak for opskrifter, de skal helt sikkert prøves af ! Alle sammen

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.