ZamanogDania skriver:
Så jeg kan bare tage lidt væske fra jordbær som skal koges lidt. Så skulle det være nok. Eller bare putte det ind i jordbær mens den er varm også blande det med fløde når det er stue temp?
jeg fandt dette på en dansk hjemmeside...
Fint pulveriseret agar udrøres i kold væske – ca. 1 dl til 4 strøgne tsk. agar. Det kan være vand, mælk eller saft alt efter fromagens art. Agar koges 4-5 min., og den afkøles kun lidt, inden den blandes i fromagen. (Pas på, at al agaren skrabes ud). Agar stivner meget hurtigt, og det skal gå stærkt med at blande flødeskum og hvider i. Begge dele må være piskede, før man blander agaren. Fromagen hældes i skå1 med det samme og omrøres mindst muligt. Røres der for meget, skiller den og bliver ikke rigtig stiv. Fromage med agar skal spises samme dag, den tilberedes.
Men det jeg kan læsemig til på de engelske sider er at der er forskel på om det er pulver eller flager.... hvilken mousse skal du lave???
Anmeld