Spørgsmål ang Royal frosting

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

996 visninger
3 svar
0 synes godt om
29. juli 2011

Astrid Anemone

Hejsa alle i gæve kagebagere

Jeg er ved at lave småkage fusser til datterens dåb på søndag og vil gerne have royal frosting derpå... Men bliver pludselig i tvivl, skal det opbevares i køleskabet når det er på kagerne, altså nu når der er æggehvide i`?? er ret ny i det fancy bagning, men har kastet mig ud i det store til søndag med kage med tobleroncreme og hindbær mousse og fondant, whoopie pies, har enddog fået lavet MMF booties til ovenpå kagen, så royal icing er min sidste hurdle, håber på hurtigt svar

 

MVH Mai-Britt

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. juli 2011

ZamanogDania

Når du er færdig med pynte kagen, så kommer du Royal icing på. Du opbevar den self. i køleskabet når du er færdig og kagen skal først spises i morgen. Fondant kage skal tages ud af køleskabet omkring 15-20 før den skal spises. Helst ikke før da der er fløde i

Anmeld

29. juli 2011

Astrid Anemone

Hej

Royal icing er til småkager og ikke min fondant kage

Skal de stadig i køleskab?

Anmeld

29. juli 2011

ZamanogDania

Astrid Anemone skriver:

Hej

Royal icing er til småkager og ikke min fondant kage

Skal de stadig i køleskab?



Nårh hahaha så er jeg vågn det er et godt spørgsmål. Jeg aner det faktisk ikke. Håber der er en anden en der kan hjælpe dig.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.