Sauce/sovs.. Hurtig hjælp ;)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.738 visninger
15 svar
0 synes godt om
29. juli 2011

Bambii

Heej piger..

Hvad kan man lave af sauce/sovs til Snitzler og kogte kartofler?

På forhånd tak..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. juli 2011

L.J.L

Bambii skriver:

Heej piger..

Hvad kan man lave af sauce/sovs til Snitzler og kogte kartofler?

På forhånd tak..



bearnaise sovs?

Anmeld

29. juli 2011

Bambii

L.J.L skriver:



bearnaise sovs?



Ville helst gerne undvære bearnaise da min x kun har købt den billige og den kan jeg ikke lide

Men kan bare ikke komme i tanke om andet sovs man kan få til..

Anmeld

29. juli 2011

Billemyre

Champignonsauce? 

Anmeld

29. juli 2011

Bambii

Billemyre skriver:

Champignonsauce? 



Uh ja.. Hvis han har det, det er da godt

Anmeld

29. juli 2011

Billemyre

Eller skysauce..?

Anmeld

29. juli 2011

Billemyre

Bambii skriver:



Uh ja.. Hvis han har det, det er da godt



Præcis 

Anmeld

29. juli 2011

Bambii

Billemyre skriver:

Eller skysauce..?



Undskyld jeg spørger måske lidt dumt, men hvad er det og hvordan laver man det?

Anmeld

29. juli 2011

Billemyre

Bambii skriver:



Undskyld jeg spørger måske lidt dumt, men hvad er det og hvordan laver man det?



Det gør ingenting, hehe.. 

Man kan tage lidt bouillon i noget vand, koge det op med forskellige grøntsager, såsom gulerødder og løg samt krydderurter. Så kommer du lidt rødvinseddike i og spæder op med olie, salt og peber.
Man kan evt. si den, så der ikke er stykker i.
Og man kan evt. røre lidt Maizena i til sidst, så den bliver lidt tykkere og mere sovse-agtig, hvis man er mest til det.. 

Anmeld

29. juli 2011

Bambii

Billemyre skriver:



Det gør ingenting, hehe.. 

Man kan tage lidt bouillon i noget vand, koge det op med forskellige grøntsager, såsom gulerødder og løg samt krydderurter. Så kommer du lidt rødvinseddike i og spæder op med olie, salt og peber.
Man kan evt. si den, så der ikke er stykker i.
Og man kan evt. røre lidt Maizena i til sidst, så den bliver lidt tykkere og mere sovse-agtig, hvis man er mest til det.. 



Det lyder da heller ikke helt tosset

Men tror bare jeg laver en gang smør sovs 

Eller kan man godt spise brun sauce til?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.