bolle opskrift søges ( hurtig )

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

778 visninger
5 svar
0 synes godt om
28. juli 2011

Anonym trådstarter

hej sagen er den at jeg søger en bolle opskrift  til boller jeg skal bruge  kl 12.30. og det skal helst være uden margarine da nogen af de der er med er på kur... er der nogle der har nogle opskrifter.. gerne til 20-40 boller  håber virkelig i kan hjælpe mig

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. juli 2011

Nynne88

Jeg plejer at tage: 

5 del vand

Salt

Olie

Durum mel

Havregryn

Hvedemel

25 g gær. 

Dejen skal være klistret og der bliver ca. 12 boller. 

Anmeld

28. juli 2011

Anonym trådstarter

Nynne88 skriver:

Jeg plejer at tage: 

5 del vand

Salt

Olie

Durum mel

Havregryn

Hvedemel

25 g gær. 

Dejen skal være klistret og der bliver ca. 12 boller. 



okay tak.. kan man godt undlade olie.. for de er virkelig fanatiske

Anmeld

28. juli 2011

B&J

Denne opskrift er luftig og utrolig lækker, vi putter ikke sukker i og vi skifter sødmælken ud med alm letmælk eller minimælk

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=28786

 

Anmeld

28. juli 2011

Nynne88

tja det tror jeg sagtens  . Plejer at bruge olivenolie , så det er jo lidt mere sundt end andet. Men kan godt se at det bliver svært, hvis de slet ikke vil have noget 

Anmeld

28. juli 2011

Troldepussen



hej sagen er den at jeg søger en bolle opskrift  til boller jeg skal bruge  kl 12.30. og det skal helst være uden margarine da nogen af de der er med er på kur... er der nogle der har nogle opskrifter.. gerne til 20-40 boller  håber virkelig i kan hjælpe mig



Opskriften er til 20 boller, den skal bare ganges op. så er der til 40 boller...

Boller og Franskbrød

 

½ L. mælk

75 gr. gær

900 gr. mel

62 gr. margarine

½  tsk. salt

2 spsk. sukker

 

Smelt margarinen og tilsæt mælken, når dette er fingerlunt, hældes det i en skål og gæren udblødes heri.

Tilsæt herefter salt og sukker, og rør rundt til dette er helt opløst. Melet tilsættes lidt efter lidt, indtil dejen har den rette konsistens (gerne lidt fugtig).

 

Forhæv dejen i 30 minutter ved stuetemperatur.

 

Form dejen til 20 boller eller 2 franskbrød.

 

Efter hæv dejen i 30 minutter ved stuetemperatur.

 

Franskbrød bages ved 200 gr. c. i 30 minutter.

Boller bages ved 200 gr. c. i 15 minutter.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.