Nogle som har en opskrift på et super lækkert farsbrød?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.666 visninger
5 svar
0 synes godt om
21. juli 2011

Filippa & Liva

Hej piger ...

 

Jeg ville gerne lave et super lækkert farsbrød til mig og manden i aften, men mangler en rigtig god og nem opskrift.

- Er der nogle af jer piger som kan en god én?

Det må meget gerne være en opskrift som gør at farsbrødet bliver rigtig lækker saftigt og ikke tør.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. juli 2011

Stumpen

500 g fars

3 skiver toast

½ dl mælk

2-3 fed hvidløg

klippet persille

1 lille bæger feta

Kanter skæres af toasten som ligges i blød i mælken i ca. ½ halv time.

Alle ingredienser på nær feta blandes sammen.

Halvdelen af farsen formes til et brød.

Feta lægges over.

Det sidste kød lægges øverst.Ind i en forvarmet ovn ved 175 grader i 1 time 

Anmeld

21. juli 2011

Dorthe1986

Stumpen skriver:

500 g fars

3 skiver toast

½ dl mælk

2-3 fed hvidløg

klippet persille

1 lille bæger feta

Kanter skæres af toasten som ligges i blød i mælken i ca. ½ halv time.

Alle ingredienser på nær feta blandes sammen.

Halvdelen af farsen formes til et brød.

Feta lægges over.

Det sidste kød lægges øverst.Ind i en forvarmet ovn ved 175 grader i 1 time 



Det lyder lækkert! Hvad ville du servere til?

Anmeld

21. juli 2011

Stumpen

Dorthe1986 skriver:



Det lyder lækkert! Hvad ville du servere til?



Ris, bønnesalat, alm kartofler med sovs eller marinerede kartofler...

Tænk græsk 

Anmeld

21. juli 2011

ModerNatur

Herhjemme laver vi en helt almindelig frikadellefars.. Bruger rasp i stedet for mel, og tilsætter æble og svesker.. Farsbrødet formes som et franskbrød og dækkes ind i baconstrimler

Det smager KONGE!!!  

Anmeld

21. juli 2011

Filippa & Liva

Stumpen skriver:

500 g fars

3 skiver toast

½ dl mælk

2-3 fed hvidløg

klippet persille

1 lille bæger feta

Kanter skæres af toasten som ligges i blød i mælken i ca. ½ halv time.

Alle ingredienser på nær feta blandes sammen.

Halvdelen af farsen formes til et brød.

Feta lægges over.

Det sidste kød lægges øverst.Ind i en forvarmet ovn ved 175 grader i 1 time 



Mums, det lyder ellers lækkert !

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.