Denne her er bare så god:
Du skal bruge:
- En mørbrad, gulerødder, sennep, løg og fløde
Skær kødet i tern og steg det på panden. Blend eller finhak 2-3 løg sammen med hvidløg (plejer at bruge 6-7 fed, men det er smag og behag). Hæld løgblandingen på panden, når kødet er eller er ved at være gennemstegt. Så kommes ca. en 1 spsk. (dijon)sennep i retten sammen med det ønskede antal gulerødder (fx. skåret i runde, flade stykker)
Når det har simret lidt, hældes fløden i (hvor meget afhænger af smag og behag, men vi plejer at bruge en let madlavningsfløde, så man kan bruge lidt mere af den - bruger måske 0,75 L fløde, men retten varer også til flere dage hos os). Man kan også erstatte noget af fløden med vand (men helst ik, hvis det er en meget "let" fløde)
Lad retten simre under låg i en times tid - server med ris eller kartofler
NAM NAM NAM
Det vil jeg lave til aftensmad! 
Ps. Retten kan også laves med tomatpuré istedet for sennep 
Anmeld