Hyldeblomst mousse??!! Hjælp

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

459 visninger
0 svar
0 synes godt om
21. juli 2011

iris-mor

Godmorgen de damer.

Jeg skulle lave hyldeblomstmousse i aftes, som skal bruges i morgen. Var desværre kommet til at købe past. blommer i stedet for past. æg. Løsningen blev at jeg smeltede husblas kom den i hyldesaften og rørte det sammen med den piskede fløde.

Dvs der er endnu ikke de piskede æg og sukker i. Har lige været i køleskabet og smage, og det er egentlig ok. Hvad siger i ?? Nogle erfaringer?? Der skal friskejordbær i det lag også.

 

Håber på svar -snart

ida

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.