Kød til et 1/2 år gammelt barn?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6.412 visninger
9 svar
0 synes godt om
18. december 2008

Anonym trådstarter

Jeg synes godt nok madverdenen til en lille baby er puha...

Hvad må jeg give min datter af kød?
Må hun få det hele, hvis bare jeg blender det inden selvfølgelig?

Håber der er nogen der har nogle gode svar til mig

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. december 2008

Fam. Madsen

Anonym skriver:

Jeg synes godt nok madverdenen til en lille baby er puha...

Hvad må jeg give min datter af kød?
Må hun få det hele, hvis bare jeg blender det inden selvfølgelig?

Håber der er nogen der har nogle gode svar til mig


du må ikke give hende alt....

hun må få torskeron og kogt kødboller.. det er hvad jeg har fået afvide af min sp har selv en søn på 6mdr.

og hun må også få rugbrød uden kerner med torskeron på...

håber det kan hjælpe dig lidt...

Sandra

Anmeld

18. december 2008

A.

min sp siger atde må for alt... fisk,alt muligt kød..men skal bare huske at man skal koge kød til de små

Anmeld

18. december 2008

A.

og ang rugbrød hvis i er klar så må hun får smøreost,os.laverpostej,avocado osv..alt afhæng om hun kan tygge eller ej

Anmeld

18. december 2008

A.

Anonym skriver:

Jeg synes godt nok madverdenen til en lille baby er puha...

Hvad må jeg give min datter af kød?
Må hun få det hele, hvis bare jeg blender det inden selvfølgelig?

Håber der er nogen der har nogle gode svar til mig


fand lige det der


Al slags kød og fisk, dog kun små mængder af de

store rovfisk.

Kød, fisk og hårdkogt æg kan gives fra omkring 6-måneders-

alderen.

I starten tilsættes ca. 1 spsk. findelt kød eller fisk i

barnets kartoffel/grøntsagsmos. Når barnet er blevet

fortrolig med de nye smagsprøver, skiftes mellem kød

og fisk i ugens løb.

Varier med de forskellige typer af kød fra fx okse,

kalv, svin, lam, kylling, høne, hane, kalkun og and og giv

af og til også indmad som lever og hjerte.

Varier også mellem forskellige fisketyper, så barnet

både får fede fisk, fx makrel, sild, laks, tun på dåse – og

magre fisk fx torsk, skrubbe, rødspætte, ising, lange, sej,

rødfisk og havkat. Giv også torskerogn, rejer og muslinger

af og til.

Anmeld

18. december 2008

Anonym trådstarter

tusind tak for svaret, så blev jeg i hvert fald noget klogere...! men i dit indlæg agnieszka(det du fandt) der skriver de da ikke noget om og koge det.
Tænker på det til jul om jeg feks. må give hende and, når jeg har blendet det?

Anmeld

18. december 2008

A.

Anonym skriver:

tusind tak for svaret, så blev jeg i hvert fald noget klogere...! men i dit indlæg agnieszka(det du fandt) der skriver de da ikke noget om og koge det.
Tænker på det til jul om jeg feks. må give hende and, når jeg har blendet det?


har bare fået af vide fra sp i mandags at man skal koge det hvorfor ved jeg ikke men min søn skal også har and juleaften*(ikke kogt hehe) du kan læse her om alt muligt

http://www.sst.dk/publ/Publ2006/CFF/Mad_8/Mad.pdf

Anmeld

18. december 2008

Liva

Hej

Indskyder lige en kort bemærkning. Det der med at koge kødet er vist fordi der så ikke kommer skorpe på. De må fx godt få frikadeller (ikke for salte) hvis man skærer skorpen af, fordi de ikke kan tygge skorpen endnu. Jeg tror sagtens du kan give dit barn and, hvis det er lavet så hun kan tygge det fx blendet eller gennem persillehakkeren...

Kh Liva

Anmeld

19. december 2008

Marco2

HEj.

I denne publikation fra sundhedsstyrelsen kan du læse alt om maden til de små.

www.sst.dk/publ/Publ2008/CFF/Boern/Sunde_boern.pdf

Ag

Anmeld

19. december 2008

Marie;-)

Liva skriver:

Hej

Indskyder lige en kort bemærkning. Det der med at koge kødet er vist fordi der så ikke kommer skorpe på. De må fx godt få frikadeller (ikke for salte) hvis man skærer skorpen af, fordi de ikke kan tygge skorpen endnu. Jeg tror sagtens du kan give dit barn and, hvis det er lavet så hun kan tygge det fx blendet eller gennem persillehakkeren...

Kh Liva


Hmm.... jeg erindrer nu noget med at det er grundet et stof der dannes ved stegning - som gør at man skal koge kødet, mens de er små....

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.