Cup-cakes

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.589 visninger
2 svar
0 synes godt om
12. juli 2011

iris-mor

Er blevet bedt om at bage cupcakes ca 70 stk.

Har været ude og købe muffinspande og forme i papir (Wilton) og har lavet en prøve nu.

Men kan man gøre noget for at undgå at halvdelen af dejen klistre til formen? - Og gode nemme opskrifter modtages gerne, tænker noget frisk smag citron elller lign.

Venligst ida

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. juli 2011

MariaMus

Jeg har netop bagt marcipan cupcakes med hindbærfrosting, de smager helt vildt godt

Det er min erfaring, at hvis der er smør i dejen, så hænger de ikke fast i papiret.

20 alm. cupcakes/40 mini.

4 æg, 240 gram sukker og vanilie piskes hvidt og skummende.

Tilsæt 200 gram revet marcipan og pisk igen.

Sigt 250 gram hvedemel og 1 tsk bagepulver i blandingen sammen med 150 smeltet smør. Alt blandes godt og fordeles i formene, fyld 2/3 del op i formen. Bages ved 180 grader i 20 min.

Frostingen består af 2,5 stk æggehvide, 100 gram sukker, 220 gram usaltet smør, 2 tsk vaniliesukker og 80 gram optøede hindbær. Fremgangsmåden er at piske æggehvide og sukker i et vandbad i et par min. Tag skålen af varmen og pisk i 10 min til blandingen er kold og stiv. Pisk blødt smør i lidt af gangen, og vend hindbærerne i til sidst. 

Jeg havde dog ikke æggehvider, så lavede en smørcreme og tilsatte lidt optøede hindbær. Lækkert, men måske lidt for meget smørsmag (brugte også saltet smør, de har ikke usaltet i netto). Tænker på at erstatte noget af smørret med neutral smøreost næste gang, måske mascarpone eller philidelphia (staves?)

Held og lykke med bagningen

Anmeld

15. juli 2011

iris-mor

Nøøj hvor lyder det lækkert! Og det lyder fornuftigt mht smør, for dem jeg har bagt var med olie.

Skal først bruge det i næste uge, så det skal da lige afprøves.

Tak

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.