Pakker I den færdige kage ind, når den kommer på køl?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.006 visninger
5 svar
0 synes godt om
8. juli 2011

K&S

Jeg kunne slet ikke pakke kagen ind i dag, fordi MMF´en nærmest smeltede, mens jeg pyntede den, så den kom på køl uden wita wrap - men kan den godt bare stå sådan til i morgen? Eller skal den pakkes ind?

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

8. juli 2011

iris-mor

Mine kager står altid i et tomt køleskab uden at være dækket over.

ida

Anmeld

8. juli 2011

K&S

iris-mor skriver:

Mine kager står altid i et tomt køleskab uden at være dækket over.

ida



Jeg har kun vores almindelige køleskab?

Anmeld

8. juli 2011

Madam Blå

Har ingen erfaring med at bage sådanne kager. Men alt tager smag til sig. Har du fx en ost, eller noget spegepølse, så kan kagen komme til at smage en anelse af det. Er den ikke kold nok til at du kan pakke den ind nu?

Anmeld

8. juli 2011

K&S

Madam Blå skriver:

Har ingen erfaring med at bage sådanne kager. Men alt tager smag til sig. Har du fx en ost, eller noget spegepølse, så kan kagen komme til at smage en anelse af det. Er den ikke kold nok til at du kan pakke den ind nu?



Jeg har lige pakket den ind, MMF´en var helt hård igen

Anmeld

8. juli 2011

Madam Blå

K&S skriver:



Jeg har lige pakket den ind, MMF´en var helt hård igen



Super Har ikke prøvet det, men går ud fra, at det er lige som med mælken. Den kan også tage smag, hvis man har en stærk ost.

Håber kagen er rigtig god

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.