Har engang fået denne opskrift af min moster... MUMS
Dette er en stor bradepande ( halvér dog altid portionen så passer den til en almindelig bradepande, i ved sådan en med låg der kan tranporteres;-)
240 g smeltet margarine
800 g sukker
800 g mel
1 l kærnemælk
4 tsk natron
50-70 g kakaopulver
margarine+sukker+kærnemælk blandes. mel+kakao+natron sigtes i ( er vigtigt det sigtes i da kage bliver mere luftig )
jeg river gerne 4-6 gulerødder fint i putter i dejen, så bliver kagen endnu mere s vampet, man kan hverken se dem eller smage dem ( river gulerødder i alt hva jeg kan komme til)
bages ved 180-200 grader i 30 -40 min. giver den gerne 180 grader i 30-35 min i varmluftovn.
G lasur
100 g smør ( margarine) smeltet
400 g flormelis
4 tsk vanilliesukker
8 spsk kaffe ( flydende ) evt lidt nescafe
2 spsk kakaopulver.
h ælder gerne kokosmel i også men kan udlades;-)
er tiden lidt træg kan man jo bare lave chokolade glasur og drus kokos over;-)
Anmeld