Råd til første kage

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

580 visninger
2 svar
0 synes godt om
6. juli 2011

henh01

Hej

Jeg skal lave en kage med 2-3 kager ovenpå hinanden (lag) og har tænkt mig at lave det med marabuedaim og hindbær mousse.. Kan man sætte de to ting sammen?

Er det nemmes at overtrække en rund eller firkantet kage? Hvilke figurer er nemmest at lave for en første-gangs-kage-bager?

Nogle råd til hvordan jeg får kagerne til at sidde sammen så den øverste ikke glider af den store?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. juli 2011

marloutti

henh01 skriver:

Hej

Jeg skal lave en kage med 2-3 kager ovenpå hinanden (lag) og har tænkt mig at lave det med marabuedaim og hindbær mousse.. Kan man sætte de to ting sammen?

Er det nemmes at overtrække en rund eller firkantet kage? Hvilke figurer er nemmest at lave for en første-gangs-kage-bager?

Nogle råd til hvordan jeg får kagerne til at sidde sammen så den øverste ikke glider af den store?



Hmm... Jeg har endnu ikke prøvet at lave lag-på-lag, så det kan jeg ikke svare på....

Personligt synes jeg de runde er nemmest at overtrække. Der er ingen "skarpe" hjørner som på de firkantede..

Og de to cremer lyder da til at smage godt sammen...

Af figurer er det nok nemmest hvis du har nogle udstikkere af en art og så lave "flad" pynt...

Ellers er der nogle nemme "roser" man kan lave. Jeg skal prøve at beskrive det så godt som muligt: Lav en lille kugle i fondant(eller hvad du nu bruger) , rul den til en pølse, tryk pølsen flad, rul den så sammen fra den ene ende til den anden og vupti et "rosehoved". Lidt svært at forklare. Hvis du kan finde min tråd med testkager, kan du se dem. Den hedder noget med "Tak Zafir" osv....

Anmeld

6. juli 2011

marloutti

marloutti skriver:



Hmm... Jeg har endnu ikke prøvet at lave lag-på-lag, så det kan jeg ikke svare på....

Personligt synes jeg de runde er nemmest at overtrække. Der er ingen "skarpe" hjørner som på de firkantede..

Og de to cremer lyder da til at smage godt sammen...

Af figurer er det nok nemmest hvis du har nogle udstikkere af en art og så lave "flad" pynt...

Ellers er der nogle nemme "roser" man kan lave. Jeg skal prøve at beskrive det så godt som muligt: Lav en lille kugle i fondant(eller hvad du nu bruger) , rul den til en pølse, tryk pølsen flad, rul den så sammen fra den ene ende til den anden og vupti et "rosehoved". Lidt svært at forklare. Hvis du kan finde min tråd med testkager, kan du se dem. Den hedder noget med "Tak Zafir" osv....



Tråden, jeg hentyder til ligger i billedgalleriet under "andre"

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.