Smørcreme

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6.862 visninger
12 svar
0 synes godt om
30. juni 2011

iris-mor

Min smørcreme blev grynet forleden, så den måtte ud, men jeg ved ikke helt hvad det var jeg gjorde der fik den til det??

Noget jeg skal være opmærksom på fremover??

Jeg tog smørren ud af køleskabet i god til

Rørte det rundt i røremaskinen

Kom mælk(den var kold), flormelis og vaniliesukker i,

og så skete det

ida

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. juni 2011

mth1987

Mit bud er mælken der gjorde det. Det ska være samme temperatur alt sammen. Men plejer nu ikk at lave smørcreme sådan, men findes nok flere måder

Anmeld

30. juni 2011

iris-mor

mth1987 skriver:

Mit bud er mælken der gjorde det. Det ska være samme temperatur alt sammen. Men plejer nu ikk at lave smørcreme sådan, men findes nok flere måder



Ja den mistanke havde jeg også.

Hvordan gør du??

Anmeld

30. juni 2011

mth1987

Blander smør og flormelis sammen eller laver det med nutella

Anmeld

30. juni 2011

Unnie

Ellers så psc den er super god...

Anmeld

30. juni 2011

iris-mor

mth1987 skriver:

Blander smør og flormelis sammen eller laver det med nutella



Kun smør og flormelis?? Ikkenoget væske..

Anmeld

30. juni 2011

iris-mor

Unnie skriver:

Ellers så psc den er super god...



Har du en nem og god opskrift på det??

Tak

Anmeld

30. juni 2011

Unnie

iris-mor skriver:



Har du en nem og god opskrift på det??

Tak



Det kan du tro 500 gr bløød palmin (stå et døgn ude inden brug)

500 gr smør

1400g flormelis

2 spsk vaniljeessens

citronsaft efter smag

Anmeld

30. juni 2011

iris-mor

Unnie skriver:



Det kan du tro 500 gr bløød palmin (stå et døgn ude inden brug)

500 gr smør

1400g flormelis

2 spsk vaniljeessens

citronsaft efter smag



Tusind tak. Hvor mange prs kage er det til at smørre op?? Lyder af meget, jeg smider altid en del ud når jeg laver og der bruger jeg kun en pk smør

Anmeld

30. juni 2011

Unnie

iris-mor skriver:



Tusind tak. Hvor mange prs kage er det til at smørre op?? Lyder af meget, jeg smider altid en del ud når jeg laver og der bruger jeg kun en pk smør



Det ved jeg ikke men ihvertfald 3 vil jeg skyde på... Jeg fryser bare et par portioner ned, så skal jeg ikke stå og lave en ny portion hver gang jeg skal lave en kage

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.