Hvor længe kan en færdig kage holde sig?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.871 visninger
14 svar
0 synes godt om
23. juni 2011

marloutti

Når der er chokocreme og frugtmousse i?

Kram

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. juni 2011

marloutti

23. juni 2011

Mikkel's mor <3

marloutti skriver:

Når der er chokocreme og frugtmousse i?

Kram



jeg plejer at lave dem 1-2 dage før de skal bruges.. ellers kan du også fryse dem ned

Anmeld

23. juni 2011

marloutti

Altså hele kagen? med fondant og pynt og det hele?

Anmeld

23. juni 2011

Mikkel's mor <3

marloutti skriver:

Altså hele kagen? med fondant og pynt og det hele?



ja personligt syntes jeg det smager bedre når det lige har trukket lidt

Anmeld

23. juni 2011

marloutti

Jennifer skriver:



ja personligt syntes jeg det smager bedre når det lige har trukket lidt



Okay...  Men den blir ikke fugtig eller falder sammen, når den tør op? Tænker på om frugtmoussen afgiver vand....

Anmeld

23. juni 2011

missbach

marloutti skriver:



Okay...  Men den blir ikke fugtig eller falder sammen, når den tør op? Tænker på om frugtmoussen afgiver vand....



Hvis der bare er husblas i moussen så er det ingen problem..  ellers ja, så kan frugten godt give uønsket væde..

Anmeld

23. juni 2011

marloutti

missbach skriver:



Hvis der bare er husblas i moussen så er det ingen problem..  ellers ja, så kan frugten godt give uønsket væde..



ja, tænkte je nok... har nemli ikke brugt husblas..

Anmeld

23. juni 2011

missbach

marloutti skriver:



ja, tænkte je nok... har nemli ikke brugt husblas..



Så er det i hvert fald et sats hvis du fryser den.. Men til en anden gang, så bliver kagen super lækker hvis den lige har været frossen lidt tid først..  

Bager tit en kage en uge i forvejen og smører den op.. Når den er helt smurt op fryser jeg den - og så pynter jeg den når den er halv frossen..

Anmeld

23. juni 2011

marloutti

missbach skriver:



Så er det i hvert fald et sats hvis du fryser den.. Men til en anden gang, så bliver kagen super lækker hvis den lige har været frossen lidt tid først..  

Bager tit en kage en uge i forvejen og smører den op.. Når den er helt smurt op fryser jeg den - og så pynter jeg den når den er halv frossen..



Okay tak for det gode råd...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.