GitteC78 skriver:
slet ingen der kan hjælpe 
Forret: En halv avokado eller/og salatblade med rejesalat:
Læg rejerne til optøning i en sigte og lad dem dryppe godt af. Rør flødeosten blød med mælk, dild og citronsaft. Vend rejerne i blandingen og smag til med cayennepeber, salt og peber. Stil rejesalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Anret den sammen med lolo rossa salat på 4 portionstallerkener. Med flute.
Hovedret: Svinemørbrad med:
Mørbraden lægges i et fad og sættes i en kold ovn som herefter tændes på 160 grader. Efter 35-40 minutter tages mørbraden ud og tildækkes med staniol. Hvis du vil være helt sikker på at ramme temperaturen, så brug et stegetermometer som skal vise 67-70 grader før mørbraden er færdig.
Vi fik små kartofler til hvor vi kom lidt smør og hvidløg i gryden (efter de var kogt) og så rystede vi dem. Derefter i ovnen.
Eller Flødekartofler og salat, rissotto med svampe en lille portion, da den er lidt tung.
Dessert is med fx. jordbær?
Anmeld