At glatte psc

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

581 visninger
2 svar
0 synes godt om
20. juni 2011

linemus

Jeg kom lige i tanke om, at jeg havde dette spørgsmål i tankerne, da jeg stod med kage op til begge ører i weekenden. Hvordan glatter I kagen, når den er smurt op med PSC? Jeg synes ikke, det stivner helt ligesom smørcreme, og når jeg så prøvede at glatte det, gik det mere bare i stykker  Er der et fif, jeg ikke lige kender til?

- Line

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. juni 2011

ZamanogDania

Jeg varmer min spartel ved at putte den ind i varm vand, så tør jeg også glatter jeg forstår?

Anmeld

22. juni 2011

linemus

ZamanogDania skriver:

Jeg varmer min spartel ved at putte den ind i varm vand, så tør jeg også glatter jeg forstår?



Det er også sådan jeg normalt har gjort med smørcreme. Jeg synes bare, psc virker anderledes. Mere tør-agtig, og ikke så nem at "smelte" og glatte ud. Måske skal jeg bare prøve igen

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.